Snap
  • Kind
  • oorontsteking
  • #huisartsenpost
  • middenoor

Wanneer een oorontsteking de kop op steekt

Even voorstellen, ik ben Marlon 25 jaar oud en moeder van Tony 3.5 jaar en Jill 2.5 jaar. Ik ben getrouwd met Mickeal 37 jaar.

Deze blog gaat over mijn dochter en dat ze van het 1 op het andere moment een oorontsteking had 

Even naar het begin: 

Het was 2 dagen voor Pasen 2019 toen we merkte dat Jill (toen net 1 jaar) zich anders gedroeg dan normaal.. ze was hangerig, speelde niet, was minder alert en sliep veel. Daarbij kreeg ze ook koorts. In eerste instantie maakte we ons er niet druk om, kind voelde zich niet lekker en zo gedroeg ze zich ook. Paracetamol erin en hopen dat ze opknapt. 

1 dag voor Pasen, 

Smorgens geeft Mickeal Jill een schone luier en kleed haar aan, hij streelde zachtjes haar haren waar ze het vervolgens bij uit krijst. Ik dacht dat ze klitten in haar haren had zitten en Mickeal hier te hard doorheen was gegaan, dus schonk hier niet veel aandacht aan, behalve dat man lief op zijn sodemieter kreeg dat hij zachter door haar haren heen moest gaan. 

We zijn nadat we allemaal waren aangekleed naar beneden gegaan, kinderen allebei een pap fles en wij een kop koffie. Mickeal ging vissen en was goed 1.5 a 2 uur de deur uit toen ik merkte dat Jill weer haar longen uit het lijf begon te krijsen toen ik langs haar linker oor kwam met de borstel. Hier gingen alle bellen bij mij af..dit klopt niet, er zat een bult achter haar oor, en haar oor stond ook af vergeleken met de andere.. ik heb Mickeal op gebeld dat we naar de huisartsen post moesten met Jill. Alle spullen die hij net had uitgepakt en uitgestald voor het vissen heeft ie als een gek bij elkaar gepakt en in de auto gepropt en naar huis gereden. 

Eenmaal thuis de auto leeg getrokken, de spullen naar binnen gegooid en met het hele gezin naar de huisartsenpost..

In mijn volgende blog vertel ik meer hoe dit bezoekje aan de huisartsen post is verlopen. 

Snap