Snap
  • Kind
  • zoon
  • liefde
  • mom
  • bonuspapa

Van wij twee naar ons drie...

In mijn vorige blog ( mijn verhaal over het alleenstaande moeder zijn... ) , vertelde ik dat ik niet zo goed weet of ik mezelf nog alleen staande moeder kon noemen , aangezien ik al bijna een jaar een vriend heb.

Ik leerde mijn vriend in 2015 kennen in een kroeg , waar wij elke zaterdag avond gingen stappen , eigenlijk na een lange tijd is het contact verwatert en zagen en spraken wij elkaar niet meer. In 2019 lag mijn vader heel slecht , ik ging op en neer naar het ziekenhuis , en stuurde daar een Snapchat van , hij reageerde daar op terug van het gaat lekker bij je , en sinds dien zijn we blijven praten en is hij ook geregelmatig naar mij toe gekomen , een dag voor de crematie van mij vader vertelde hij me dat hij gevoelens voor me had , ik wist op dat moment even niet zo goed wat ik er mee aan moest, ik had natuurlijk ook gevoelens voor hem maar zat in een spiraal van alles regelen omtrent de crematie van mijn vader , nadat dat achter de rug was kon in me volkomen storten op het liefdes gevoel wat ik had ( en wat ik natuurlijk nog heb ) , en ik merkte aan mezelf dat ik toch echt wel gek op hem was en ben en dat ik nu toch wel echt the love of my life heb gevonden.

De eerste ontmoeting tussen mijn vriend en mijn kindje was een beetje spannend maar het ging super goed , mijn zoontje gaf zijn knuffeltje aan hem en toen wist ik al dit zit zeker wel goed , en hij moest natuurlijk even duidelijk maken dat ik zijn mama was , want hij zij tegen mijn vriend  'mijn mama' , hoe vaker ze elkaar zagen , hoe sterker en mooier de band werd tussen die twee , en ze doen ook geregelmatig dingen samen , in november 2019 werden wij een gezinnetje , en dat was in het begin best wel even wennen , maar ik zal het nu echt voor geen goud meer kwijt willen , ik ben gek op die twee en ik hou heel veel van die twee!.

Ondanks dat mijn vriend niet de echte papa is van mij kindje , verdiend die het woordje bonus papa heel erg , hij is zo leuk met die kleine , hij doet het super goed , hij gaat af en toe wat met die kleine doen ,ik ben zo onwijs trots op mijn vriend , en ja ik kan wel zo nog even door gaan , maar dan ben ik nog wel even bezig , en de toekomst die ik met hem voor me ziet , laat me alleen maar meer lachen en stralen.