Snap
  • Kind
  • doneer
  • mamaplaatscollab
  • kinderhulp

Sharing is caring: help je mee?

Wist jij dat er 300.000 kinderen in Nederland opgroeien in armoede? Dat betekent geen zomervakantie vol met leuke uitjes en buitenspeelgoed... Of toch wel?! Mamaplaats helpt - samen met jullie - en gaat de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen en hiermee Zomerpretpakketten te doneren aan Kinderhulp. Doe jij mee?

Zomerpretpakket 

Voor 1 op de 12 kinderen in Nederland is een zomer vol leuke dingen niet goed haalbaar: zij groeien op in armoede. Kinderhulp heeft een Zomerpretpakket samengesteld die ze zoveel mogelijk willen doneren aan deze gezinnen. 

Het Zomerpretpakket is een tas vol met leuke spullen. Tóch een voetbal, naar de bioscoop, een leesboek, een waterpistool en meer. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen het verschil gaan maken deze zomer. Zodat zij wél een keer mee kunnen doen met een watergevecht en na de vakantie op school óók iets leuks kunnen vertellen over de vakantie.

Doneer - elk bedrag wat je wil

Samen met jullie wil Mamaplaats de uitdaging aangaan om voor zoveel mogelijk kinderen een Zomerpretpakket mogelijk te maken. Er kan gedoneerd worden met elk bedrag. Precies waar jij je goed bij voelt en wat past bij jouw portemonnee.

Ja, ik wil een onderdeel van het pretpakket doneren en help een kindje aan een onvergetelijke zomer! 

De zomervakantie staat ook weer voor de deur. Zes weken vol leuke dingen. Voor de meeste kinderen dan... Want een plons in een zwembadje buiten, ’s avonds lekker lang buiten op de skeelers of de step, een dagje uit of een simpel ijsje: dat zit er voor ruim 300.000 kinderen in Nederland niet in. Thuis is daar simpelweg het geld niet voor.

Wil jij ook doneren? De eerste 5 pakketten heeft Mamaplaats alvast geregeld! Samen als community is er heel veel mogelijk. Hier kun je elk gewenst bedrag doneren >

3 jaar geleden

Haha oh hemel, daar hebben we heer Bubuza weer 🙈

4 jaar geleden

4 jaar geleden

Mijn hart is vervuld van vreugde en daardoor heb ik geen woorden meer om Lord Bubuza te bedanken voor het helpen om mijn vriendin terug te krijgen. Ik had ruzie met mijn vriendin en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde terug te komen. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, ons uiteenvallen trof mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus vertelde ik mijn vriend alles wat er gebeurde en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die waardeerden en bedankten Lord Bubuza omdat hij hen hielp hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was voor mij een droom, dus terwijl ik bij mijn vriendin in huis zat, kwam ze binnen, viel huilend op haar knieën en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder ruzie of ruzie. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp :: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

4 jaar geleden

Alle beetjes helpen: ik heb €5 gedoneerd, hopelijk komt het terecht bij een kindje wat er blij mee is :)