Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • Staycation
  • Playcation
  • Funcation
  • Littletikesbnl

Pas op! Fun Zone!

Hoe belangrijk is thuisvermaak momenteel in corona tijd? Wat hebben we vorig jaar veel gezwommen. Elk buitenzwembad hier in de buurt en op vakantie hebben we wel gehad. Hoe jammer is het dat dat nu met corona zoveel lastiger is. Wat is deze geweldige watertafel een uitkomst! Ook met een babytje (Mikk mei 2020) is het een hele onderneming als we zouden gaan….
Snap

Zodra het “korte-broeken-weer” is vragen de kinderen of ze hun zwembroek aan mogen. Ik heb niet altijd zin om weer een badje op te zetten, durf het ook niet omdat ik veel bij Mikk ben. Kan ze niet in een badje alleen laten…

Snap

Wat een plezier, echt een feestje in de achtertuin. Zo komen we de #staycation prima door. Hoe grappig zijn de waterpistooltjes. De jongens vinden het geweldig en wij doen zelf ook maar al te graag mee. 

Noah (sept 2017) is er vaak als de kippen bij wanneer ik met de tuinslang de plantjes water wil geven. Af en toe mag hij helpen maar denk dat jullie wel herkennen dat dit niet altijd “handig” is. Dit is dus een top uitvinding! Noah is zo blij! Eindelijk mag hij eindeloos sproeien! 

Als je de watertafel aansluit op de tuinslang kan je de waterpistooltjes (3 stuks) gebruiken. Je kan andermans bootje laten zinken, de spinners laten draaien of in de roos schieten waardoor de andere 2 getrakteerd worden op een waterstraal uit het midden (zo grappig!). Vooral Senn (nov 2015) is hier heel druk mee “ik ga winnen mama”. Maar, het allerleukste is natuurlijk elkaar nat spuiten met de waterpistooltjes... 

Snap

Een vriendje van Senn en Noah ging graag de strijd aan, gewapend in zwembroek waren ze heerlijk aan het spelen terwijl wij moeders gezellig konden bijkletsen en konden meegenieten van het plezier (op veilige afstand). 

Het allerfijnste is toch als de kinderen plezier hebben, dan is het heerlijk vertoeven thuis! Eindeloos waterplezier!

Snap

Op mijn instagram @kijkjebijliset mag ik (dit weekend) namens Little Tikes een watertafel weggeven! Hou me in de gaten en wie weet mag hij straks bij jou in de tuin staan!

3 jaar geleden

Oh zie ze plezier maken 🧡 ja hier ook een waterratje 😊

3 jaar geleden

Heerlijk! 🤗 Lekker spelen en spetteren! 💧

3 jaar geleden

Overal waar water is, is leuk en geslaagd😅

3 jaar geleden

Heel leukkk! Hier zijn ze ook zoet met de watertafel❤️!