Snap
  • Kind
  • blessed
  • levenmeteenziekkindje
  • coronavakantie
  • Hetisonstochgegund
  • Vakantienaardezee

Op vakantie naar de zee!

Gelukkig hebben we deze vakantie niet hoeven annuleren.

He he we zijn echt op weg naar vakantie! Wie had dat gedacht na deze afgelopen dagen/weken! 

Augustus zou een rustige maand voor ons zijn. Geen ziekenhuis bezoeken gepland. Dat doen we wel weer in september! Nu gewoon een maand genieten van rust/onszelf en de kinderen. Daar waren we met zijn allen ook enorm aan toe. De afgelopen maanden zijn gewoon alweer, nog en zoals altijd roerig en onrustig geweest. Deze Maand was bedoeld voor ons om bij te komen. Lekker op vakantie en even niets. 

Nu zitten we net 2 weken in augustus en ben ik al 5 keer in het ziekenhuis geweest. Floor heeft 14 dagen antibiotica gehad (3 verschillende soorten) om wat we nu achteraf weten een compleet normale huidbacterie te bestrijden. Er werd gedacht dat ze een blaasontsteking had, maar na uitgebreide nacontrole bleek dus niet waar te zijn. 

De derde kuur die ze kreeg om dit te bestrijden was een kuur waarbij ze niet in de zon mocht zolang ze de kuur had en nog 2 dagen erna ook niet. Dit zou gedurende onze gehele vakantie zijn. 

Een vakantie naar de zee zonder dat je in de zon may, hoe gaan we dat doen?? Nu zouden we haar natuurlijk goed in kunnen pakken met lange mouwen en een zonnehoedje en dergelijke. Maar omdat Floor niet kan zweten is dat natuurlijk absoluut geen oplossing. Door haar extra in te pakken is de kans op o verhitting zo veel groter dan normaal dat dit simpelweg geen optie is. 

Je begrijpt dat wij al in zak en as zaten en dachten dat we de vakantie af moesten zeggen. Een vakantie die we zo hard nodig hebben.. 

En terwijl dat ik in het ziekenhuis was om het urine sediment van Floor in te leveren verloor ik bloed en moest ik naar de spoedpoli voor extra controle voor de baby. Gelukkig was alles in orde. Wel ligt mijn placenta voor de baarmoedermond wat er mogelijk voor kan zorgen dat je wat bloedverlies kan krijgen gedurende zwangerschap. 

Alle tekenen om de vakantie niet door te laten gaan waren er. 

En toen belde de nefroloog van Floor (arts van blaas en nieren) en maakte een plan met ons. Een plan om toch op vakantie te kunnen die we zo hard nodig hebben en verdienen. 

Wat fijn dat hij zich hier toch hard voor heeft willen maken. Mee heeft willen uitzoeken wat het beste is voor ons meisje wat haalbaar was. En waardoor we dus op vakantie kunnen. 

Wij zijn in ieder geval super super dankbaar!  

Snap