Snap
  • Kind
  • Babyborn
  • mamaplaatscollab
  • babyborn_benelux
  • zapfcreations

Oh BABY BABY... #BABYborn

De BABY born Soft Touch poppen van Zapf Creation zijn enorm zacht en lijken net echt - dit komt mede door de 9 levensechte functies. Vijf van onze moeders + kids gingen dit eens uitproberen.

Robin (@thepastelsuitcase) beschrijft in haar blog de BABY born als het perfecte cadeau voor een driejarige, dit omdat dochter Maeve helemaal dol is op de pop. ''Doordat de pop zo echt lijkt, ontstaan er direct rollenspellen wat zorgt voor veel speelplezier''. 

Soms moet ikzelf ook 2x kijken als de baby op de bank ligt ;)

Juna, dochter van Maaike (@foursmallrebels), was direct verliefd op de jongens versie van de BABY born collectie. Een heerlijk zacht mannetje! De baby werd Sam genoemd en zowel Juna als Sam hadden eenzelfde armbandje om - zo leuk die accessoires! Iedere avond gaat Sam met Juna mee naar boven en ligt hij in zijn eigen bedje te slapen naast haar. Ze verzorgt hem alsof het een echte baby is...

Snap

Dat de fantasie wordt aangewakkerd door de echtheid van de pop is wel duidelijk, zeker bij Liva, dochter van Lizzy (@lizzy.liva.maes). Liva (4 jaar) 'bevalt' gemiddeld 3x per dag van een wolk van een baby en is een echte poppenmoeder. Ze is er maar druk mee: flesje, schone luier of op het potje kan ook en lekker instoppen in bedje. Troosten als ze huilt en als dat niet werkt even pap eten. 

Ik wist zelf wel dat de pop veel verschillende functies had, maar dat het 9 waren en dat die allemaal zonder batterij werken wist ik niet!

Ook bij Cindy en Bobbi (3) werd de pop meteen 'gedoopt' en heet nu voortaan Vajen. Niet alleen Bobbi is dol op het baby-verzorgen... ''Stiekem mis ik dat dus mega erg: zo'n klein hummeltje''!

Het leukste? Dat de pop reageert op de handelingen die je kindje uitvoert. Er is echt interactie en dat houdt het interessant om mee te blijven spelen en verzorgen. 

Snap

Daar kan ook Dominique (@alittleofme.alotofthem) over meepraten. ''Al een paar weken heeft mijn kleinste kuikentje gewoon al geen luier meer om. Toen we begonnen met de potjes training kwam toevallig BABY born ook binnen.'' 

Handig, want BABY born kan echt plassen op het potje! Nu zitten ze steeds samen op het potje, schattig! Tip voor andere mama's: een BABY born kan goed helpen bij de zindelijkheidstraining van je kleintje.

Eindoordeel: een levensechte babypop die zorgt voor veel speelplezier en wakkert het spelen van rollenspellen aan. De zachte baby is erg knuffelbaar en wordt geleverd met hele leuke accessoires zoals een geboortebewijs, vriendschapsarmbandjes, flesje en potje. 

Denk jij dat jouw kindje blij wordt van de BABY born Soft Touch? 

4 jaar geleden

Uiteraard wordt mijn kinjdje hier blij van! Een zoontje heb ik en het wordt nog steeds niet als normaal gevonden dat hij van poppen houdt. jammer toch?

4 jaar geleden

En of mijn kids blij worden van Baby Born 😅 😅 😅 Twee papaatjes en een mamaatje in huis hier hoor

4 jaar geleden

Ik had vroeger 3 baby borns, en met die spelen mijn kinderne nu - zo bijzonder! ondertussen is er wel een nieuwe bij alweer... Vooral in gewicht maakt dat verschil - bizar hoe zwaar die poppen vroeger waren 😅