Snap
  • Kind
  • momblogger
  • levenmeteenziekkindje
  • Wieschrijftdieblijft

Ik blog dus al ruim een jaar.

Via mamaplaats zelfs al 2 jaar ❤️

Vandaag toch wel een beetje een speciale dag. Sinds een jaar ben ik nu dus bezig met het Bloggen op mijn eigen website. Niet dat ik daar nu boordevol volgers heb of zo maar wel ben ik al een jaar lang bezig mijn gedachten op papier te zetten. Mensen een kijkje te geven in ons leven met een "ziek" kindje. Maar ook mensen in te lichten over hoe het is om zo te moeten leven. Een beetje te laten inleven in onze situatie en zo misschien wat kennis over te dragen maar ook een draagvlak creëren waar er over nagedacht en mogelijk over gepraat kan worden.

Natuurlijk is het soms lastig om het er over te hebben wanneer iemand "anders" is maar door open met elkaar in gesprek te gaan kan je iemand wel echt leren kennen en kom je te weten wat iemand aan liefde en leed met zich mee neemt. Zo komen mensen er achter dat wat Floor ook heeft niet besmettelijk is, dat ze wel anders is maar eigelijk ook precies hetzelfde als andere mensen. Dat Tijn een onwijs moeilijk start heeft gehad en dat het ook echt heel spannend is geweest maar dat deze vent een jaar nadat hij geboren is zo'n sterke levende beer is dat je niet zou kunnen zeggen dat er van ales gespeeld heeft bij deze man.

We stoppen voorlopig niet met Bloggen want er is nog Zooo veel te vertellen en eerlijk is eerlijk ook nog zo veel te verwerken.

Dank jullie alle in ieder geval voor elke vorm van steun die we de laatse tijd van jullie gehad hebben. We hebben het gevoeld ❤️