Snap
  • Kind
  • dierentuin
  • kat
  • Huisdier
  • barberpapa
  • Papablogger

Een intro in het leven van een Barbier en Papa

Oftewel een Barberpapa😁

Tja.... Het leven van een gescheiden kerel... Bier, Roken en Tinder?

Was het maar zo’n feestje! Hier in casa die Barberpapa is het alles behalve een normaal 9-5 werk- en gezinsleven!

Ik denk dat de vergelijking tussen Pipi Lankous en Donald Duck nog het meest op z’n plek is! Alleen hier geen Paard en meneer Nilsson in huis, of een gezin eenden, maar 2 apen van kids, Vince van 2 en Ivy van 5. Daarnaast hebben we sinds kort een poes, waarvan we dachten dat het een mannetje was, maar het is toch echt een vrouwtje.

Laat ik over de poes beginnen, want mijn hemel dat was en is me toch een draak van een ding!

Medeblogger en supergoede vriendin @misscadoinca kreeg een nestje kittens... Het leek mij een leuk idee om er een te hebben als aanvulling op mijn twee apen in ons gezin!

Ivy en Vince waren in alle Staten toen ze hoorden dat we haar mochten ophalen. 

Die dag, in de auto 60 minuten heen, een paar bakken koffie en (ja ik moest nog terug) 2 glaasjes wijn verder, moesten we mét kitten ook weer 60 min terug!🙈

Dus, poes waarvan we dachten dat het een mannetje was, maar door Ivy toch echt gedoopt was tot Lilly🙈 in een doos en mee de auto in.

Op de snelweg na een kwartier, hoorde ik non-stop een soort herhaalbandje: “paaapaaaaa het is zielig voor Lilly in de doos...” Paaapaaaaa mag Lilly er uit?”

Na dat bandje 23 keer gehoord te hebben, ze 4 keer geprobeerd om te kopen met koekjes, snoepjes en zelfs Mc Donalds heb ik het opgegeven... resultaat: Doos open, Kitten van de voor- naar de achterstoelen, en via de hoedenplank en de hoofden van mijn apen terug naar de voorstoel! 

Begrijpen jullie de vergelijking tussen Pipi Lankous, Donald Duck en mijn gezin nu? 

Wacht maar tot ik een dagelijkse routine beschrijf van de dagen dat mijn kids bij me zijn...😅

Het was een genoegen om dit met jullie te mogen delen! Tot snel!

💈Barberpapa1💈