Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • farm
  • littlepeople
  • fisherprice

Dierenliefde boerderij #staycation ❤️

Een boerderij met eindeloos veel speelplezier. Boer Jed verzorgt samen met jouw kleine boer of boerin de dieren en hiermee wordt tegelijkertijd de ontwikkeling van je kindje met vrolijke kleuren, liedjes en geluiden gestimuleerd.

Ajla en Nevan zijn heel blij met dit juweeltje van Fisher-Price, heeft namelijk al voor heel wat uurtjes vermaak gezorgd! Ajla: ''Nevan zit namelijk in de fase dat hij gooit met dingen en gewoonweg veel dingen sloopt. Little People kan wel tegen een stootje gelukkig. De leeftijd voor dit speelgoed is tussen de 1 en 5 jaar, perfect voor ons: alle drie spelen ze er graag mee! is ook leuk voor de leeftijd 1-5 en daardoor spelen eigenlijk alle drie de kids er graag mee.'' 

Lees de hele blog hier >  

Snap

Little People Dierenliefde Boerderij

De boerderij van boer Jed bevat naast Jed zelf vier dieren: een varken, kip, paard en een koe met haar kalfje. De diertjes kunnen gevoerd worden en verzorgd: leg bijvoorbeeld een lekker dekentje op de rug van het paard. 

Voor de iets oudere kindjes, kleuters, zit er uitdaging wanneer je de ontdekkingsknop ingedrukt wordt. Dan openen de staldeuren en hoor je grappige liedjes en zinnetjes. Ook kan het  hooiluik in de schuur opengemaakt worden en activeer je nog meer geluiden en zinnetjes! 

Ben jij bekend met het Little People speelgoed van Fisher Price

3 jaar geleden

Yes, kratje vol little people hier ✌🏼

3 jaar geleden

Wij hebben m ook, de kids zijn fan❤️

3 jaar geleden

Hartstikke leuk al dat speelgoed wat je deelt , maaarreee ik kan al die zooi niet meer kwijt , m’n woonkamer is om te janken 😭🤣

3 jaar geleden

Worth the try, hier is delen nogal moeilijk..