Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg
  • kleding
  • hip
  • stoer
  • mode
  • Adidas

Coole, sportieve look voor jouw kids!

Mamaplaats-mama's Laura & Marion mochten op pad met hun zoontjes om een pakje van Adidas uit te testen. En dat was léúk! En sportief! En ook heel schattig! Maak kennis met Sef en Huub.

Maak kennis met Sef!Sef is zeven maanden en reageerde heel enthousiast op de kleding, want een lekker fel kleurtje, dat vinden kids van alle leeftijden leuk. En helemaal met lekkere sneakertjes erbij die het plaatje echt compleet maken.

Snap

Ook mama Laura is enthousiast: "het pakje ziet er stoer en tegelijkertijd heel schattig uit! Ik ben helemaal weg van de felle kleur geel en de schoentjes zijn ook supercool."

Het pakje is van een gladde maar ook stevige stof. Daardoor is het verre van een 'glimmend trainingspak'.

Snap
Snap

Laura: "Het pakje is echt een aanrader! Hoogwaardig, hip, het zit lekker, en het is onwijs goed te combineren in verschillende outfits en dus geschikt voor heel veel momentjes!"

Maak kennis met Huub!Huub is vijf en superblij met zijn nieuwe outfit. Na het omkleden vloog hij direct de tuin in om te voetballen. En de schoenen? Die moeten morgen direct aan naar school!

Snap

Mama Marion: "Ik vind dit pak zo leuk, want je kunt er echt alle kanten mee op. Ik zie hem van de zomer helemaal lekker mee lopen met dit shirt en zo'n stoere korte short. En dat jackje er dan overheen als het 's avonds wat afkoelt. Het broekje doe ik hem ook gerust naar school aan. Het is net wat gekleder dan een joggingsbroekje."

Snap
Snap

Marion: "Wat deze kleding onderscheidt is de hoogwaardige uitstraling. Er is veel aandacht aan de pasvorm besteed. Daarnaast vind ik de afwerking top; boordjes, stiksels. De stof straalt kwaliteit uit."

Snap
Snap

"De pasvorm is echt super. Het broekje heeft een "smalle" look, terwijl er genoeg beweegruimte is. Het jackje is ook mooi smal. Daardoor staat het echt als een gekleed setje."

Snap
Snap
Snap
Snap

FunctionaliteitBeide moeders zijn het erover eens dat de kleding makkelijk is aan te trekken. De kleding is ruim genoeg, ook bijvoorbeeld het kruis, waardoor het veel beweegruimte heeft. De pasvorm sluit ook mooi aan. En ook mooi meegenomen: de kleding kan gewoon gewassen worden op 40 graden.

Snap

Wil jij nu ook zo'n tof pakje hebben voor jouw kleine? Check dan deze website!

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Adidas, maar de inhoud ervan is van onszelf.

6 jaar geleden

Tof hoor!

6 jaar geleden

Ohhh, dit is echt te gek!

6 jaar geleden

Super leuke foto's. En dat pakje is gaaf!!

6 jaar geleden

Wat een stoere ventjes!! Ik ben gek op Adidas, schoenen, shirts, jasjes - I have it all <3