Snap
  • Relatie
  • #samengesteldegezinnen

Vakantie stress - part 2

Noem mij een echt vreselijke stiefmoeder.... maar ik ben zo boos en gefrustreerd!!

In mijn vorige blog vertelde ik jullie al dat de ex van mijn vriend moeilijk doet over de zomervakantie. Moeder heeft aangegeven niet weg te gaan (nee ze gaat nooit weg! Zelfs geen dagje uit, maar oké) en wil ook niet dat wij gaan. Nu niet en nooit niet.

We hebben alles al ingezet om het voor elkaar te krijgen, maar ze wil het benodigde formulier niet ondertekenen. De handtekening is nodig om kindontvoering tegen te gaan. Daar is hier natuurlijk helemaal geen sprake van, maar ze maakt er mooi misbruik van.

Zelfs de betrokken hulpverlening heeft erop aangedrongen dat ze moet tekenen en hebben schriftelijk bevestigd dat wij ze mee op vakantie mogen nemen. Ze blijft alleen voet bij stuk houden en weigert te tekenen.

De oudste dochter van mijn vriend is helemaal hyper enthousiast over de vakantie. Ik was mega chagrijnig door het continu irriteren van hun moeder. En daar floepte het er zo uit: ‘ik denk dat we helemaal niet gaan en als je daar verdrietig over bent moet je maar bij je moeder klagen. Zij wil niet dat je plezier hebt met ons’. 

Ik had dit natuurlijk nooit mogen zeggen..... oeps