Snap
  • huiselijk geweld/relatie
  • gezin
  • rondkomen

Even voorstellen

huiselijk geweld

Vandaag dan mijn eerste stukje, ook een beetje spannend natuurlijk. Vanaf volgende week zal ik elke maandag een stukje posten, hier op Mamaplaats.

Vandaag wil ik mezelf even voorstellen en vertellen wat ik hier zoal ga delen. Lang geleden ben ik slachtoffer geworden van ernstig huiselijk geweld. In deze relatie zijn ook twee kinderen geboren, het behoeft geen uitleg dat ook mijn kinderen slachtoffer zijn geworden. Nu jaren later ben ik gelukkig getrouwd met de liefste op heel de aarde. En ondertussen zijn mijn kinderen beiden al groot (20 en 18), maar de gevolgen van het verleden achtervolgd ze nog dagelijks.

Ik ga jullie meenemen in dit gehele verhaal en hoe het verder is gegaan met ons, hoe de uithuisplaatsingen zijn gegaan en hoe het verdere verloop is gegaan. Ook zal ik op sommige momenten dieper in gaan op hoe ik dingen heb opgelost of heb aangepakt.

Dit betreft: torenhoge schulden, vele rechtbankbezoeken én de gesprekken met pleegzorgmedewerkers.

Voel je vooral vrij om alles aan mij te vragen wat je wilt vragen juist daarom deel ik mijn verhaal, ik wil andere mensen tot steun zijn. Ik heb twee boeken geschreven over ons leven en ik heb mijn eigen bedrijfje opgericht. Hiermee probeer ik zoveel mogelijk andere te helpen. Samen met collega's zijn wij hard aan de weg aan het timmeren om dingen binnen jeugdzorg te veranderen. 

Wij worden steeds bekender en daar zijn we heel trots op! Je kunt vast een kijkje nemen op onze website: www.mijnkinduithuis.nl


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️

1 jaar geleden

Dit is idd niet leuk om te lezen....maar misschien voor sommige de laatste druppel om dezelfde stap te zetten, ik heb er met mijn 54 nog wel eens last van idd....Zou willen dat mijn moeder die stap ook eerder gemaakt had.

1 jaar geleden

Ik heb jouw boek gelezen! Ben benieuwd naar je verhalen hier ❤️

1 jaar geleden

die zullen allemaal over mijn twee boeken gaan en als ik blijf bloggen ,schrijven gaan we zelfs daar nog aan voorbij want het verhaal gaat nog steeds verder liefs truusje

1 jaar geleden

Knap dat je hier zo over schrijft! ❤️

1 jaar geleden

Dit is natuurlijk niet leuk om te lezen maar ik vind dit onwijs interessant om het wel te lezen! Zullen we elkaar volgen? Dan kan ik elke maandag je blog lezen ! x