Snap

Writers (blog)block, bestaat dat?

Oké, die (blog) draad oppakken is hem net niet helemaal geworden. Het is ondertussen ALWÉÉR een maand geleden dat ik een blog heb geschreven

Waar ik tijdens mijn normale schrijven al vaak tegen een writers block aanliep, zal ik wel een writers blogblock hebben. En ik baal er ondertussen enorm van.

Ik wil namelijk graag mijn verhalen met jullie delen, op een leuke, grappige, vaak sarcastische manier. Maar op de één of andere manier komt het gewoon niet meer uit mijn vingers. Erg frustrerend! 
Het lijkt wel of er periode's zijn waarin het vanzelf gaat. Er zijn periode's geweest waarin ik bijna dagelijks een blog schreef. En het is nu niet zo dat ik niet genoeg schrijfwaar heb, want iedere dag maak je wel weer wat mee met zo'n klein hummeltje in huis. 

Ik hoop dat ik hier gauw uit kom, en in de meantime, hebben jullie misschien nog wel wat tips voor mij?

Hopelijk tot snel..

7 jaar geleden

Ach schat! Alles op ze tijd. Gewoon lekker genieten en dan komt de inspiratie ook vanzelf weer!

7 jaar geleden

Ik heb ook een beetje een writers block.. Het komt voor het geootste gedeelte omdat ik nu even heel druk ben maar ook sinds ik het weet van het blogboek dat ik nooit meer ga krijgen. Ik vind het nog steeds zo mega jammer :( Voor nu lees ik gewoon bijna alle blogs en doe ik het wel even met 1 of 2 blogs in de week :) komt vanzelf weer goed!!

7 jaar geleden

Misschien wel gewoon 'alles' op schrijven wat je meemaakt en dan tijdens de korte momenten van inspiratie kijken dat je het aanpast in een leuk verhaal? Als je eenmaal weer op gang bent komt het vanzelf wel weer... Succes!