Snap
  • fotowedstrijd
  • facebook
  • Babycook

Winnaars Fotowedstrijd Mamaplaats op Facebook

Bedankt voor jullie inzendingen voor de Fotowedstrijd Mamaplaats op Facebook! De winnaars zijn bekend.

Wat hebben wij veel leuke, mooie, lieve, ontroerende, stoere, verterende, gezellige vakantie foto's ontvangen van jullie! We willen jullie dan ook bedanken voor het insturen van de foto's. De verzameling foto's heeft iedereen hier op de redactie een big smile op het gezicht bezorgd en ons een zomers gevoel gegeven. De Baby Cook is gewonnen door de Mama die de meeste stemmen heeft verzameld. Daarnaast hebben wij in totaal 4 Fisher Price pakketten en 5 Woezel en Pippakketten verloot.

Winnaressen Michelle Out, Diny Hmdk Dinsel Klerks,Sharon Missinne, Cindy van Susteren Janssen, Jacqueline van Velzen, Anita Slagman, Pauline Elfring, Martine Wijnveen Egberts, Maartje Hendrikx en Denise Keller: Van harte gefeliciteerd! Zouden jullie de NAW-gegevens naar info@mamaplaats.nl kunnen sturen, zodat wij de prijzen kunnen verzenden!

Mocht je buiten de prijzen zijn gevallen, dan zijn er elke week leuke prijzen te winnen bij onze Zomerdeals en hebben wij op dit moment een winactie waarbij je een starterspakket en groeimeter van Goedgemerkt kunt winnen!


Winnaars

Hieronder de winnaars van de Fotowedstrijd Mamaplaats op Facebook!


De Baby Cook:


De 4 Fisher Price Pakketten:


De 5 Woezel en Pip Pakketten:

11 jaar geleden

afgelopen vrijdag is het fisherpricepakket binnen gekomen, van harte bedankt mamaplaats voor het super leuke prijzenpakket :D

11 jaar geleden

Gefeliciteerd winnende mama's! Mooie foto's hoor!!

11 jaar geleden

Wat een leuke foto's zeg. Van harte allemaal.

11 jaar geleden

Wat een prachtige foto's! Gefeliciteerd allemaal!