Snap
  • winnaar
  • shoptegoed
  • shoemixx

Winnaars 50,00 shoptegoed shoemixx.nl

Wie zijn de gelukkige en mogen lekker schoenen gaan shoppen? Bekijk hieronder wie de winnaars van de 50,00 shoptegoed van Shoemixx zijn geworden. Niet getreurd als je naam er niet bijstaat, want elke week hebben we weer een nieuwe winactie!

-Mado

Zij gaf de volgende reactie: tsssssss denken jullie nou echt dat ik maar 1 paar leuke schoenen uit kan kiezen.....ik zie er wel 100.only the brave sneaker van diesel,clic laars,shoesme bootie,replay snowrunner....en dan ben ik pas op pagina 5!!!!!!dat gaat nachtwerk worden.....kortom alle leuke merken in 1 online schoenenwinkel,wie wil er nou ook met dit weer naar de stad....... -Mama van Jessie

Zij gaf de volgende reactie: tja ik heb samen met mijn zoontje van 2 jaar en 8 maanden oud gekeken op de site v shoemixx en hij heeft een duidelijke voorkeur voor geox. Artikelnummer: J11A7M - C0114 - Fighter - Blue/Black Bestelnummer: 03703507.09 Stijl: Sportief, Jongens toch vind ik het belangerijker om als we winnen snowboots te kopen bij jullie, wat een goeie site met een behoorlijk groot aanbod , te moeilijk eigenlijk om te kiezen uit zoveel leuke lieve stoere sportieve schoenen en laarzen. Aangezien mijn acute reuma zou ik ook snowboots voor mezelf aanschaffen bij jullie Artikelnummer: TM14004400-64 nylon - blue jeans Bestelnummer: 01810306.03 Stijl: Snowboots, Sportief, Casual En voor mijn zoontje zou ik dan deze blauwe bestellen Artikelnummer: 2290 - navy Bestelnummer: 03810806.02 Stijl: Snowboots, Jongens, Meisjes Die vind ik echt zo lief en schattig en sportief, en mijn kleine man kan volop genieten van de sneeuw. En mijn man gaat dan deze dragen Artikelnummer: TM14004400-01 nylon - zwart Bestelnummer: 01810306.01 Stijl: Snowboots, Sportief, Casual Nu alleen noch de bon van 50 euro winnen . Groeten van Maja Jessie en Rudie

Winactie deze week:

12 jaar geleden

Arnikind vallen en stoten gel. het smeert goed stinkt niet. en geen blauwe plekken. heerlijk spul.