Snap

Winnaar Croozer Kid For 1 Roze

Dames, hartstikke bedankt voor jullie reacties! We vonden het niet makkelijk om 1 winnares uit te kiezen, daarom hebben we voor iedereen die de Croozer Kid For 1 niet heeft gewonnen een leuke troostprijs. De kortingscode FKSSPECIAL geeft €39,95 korting op een Croozer Kid For 1 Pink op www.fietskarshop.com !

Hieronder de winnares die de Croozer Kid For 1 in roze heeft gewonnen en de volgende zin heeft afgemaakt: Als ik de Croozer Kid For 1 Roze zou winnen dan zou ik…

11 jaar geleden

gefeliciteerd!!! hele fijne "roze" kilometers gewenst!!!

11 jaar geleden

Alsof het zo geweest heeft moeten zijn.. Toen afgelopen dinsdag ons kindje geboren werd en ik de mooie woorden "het is een meisje" hoorde, moest ik toch vrij snel denken aan onze stoere nieuwe ROZE fietskar. Roze staat onze kleine meid prachtig en ik kijk er naar uit straks veel met haar samen op de fiets op pad te gaan. Mamaplaats, nogmaals bedankt voor het mooie kado! Wij gaan ervan genieten!

11 jaar geleden

Laat de baby maar komen he!!!!

11 jaar geleden

De fietskar is woensdag al bezorgd, echt supersnel!! Het is een mooie, gebruiksvriendelijke en stabiele kar die er ontzettend leuk uitziet. Kan niet wachten om em in gebruik te gaan nemen (uitgerekend over 2 weken :) Bedankt dames!