Snap

Surprise!.... En dit is het geworden

Donderdag lag Quin nog helemaal out op de bank dus hadden we besloten dat als hij morgen wat meer zou zijn opgeknapt dat we dan het cadeau van Mamaplaats zouden geven.

Vrijdag kwam ik thuis na het werk en meneer stond mij al op te wachten bij de voordeur. Hij is gelukkig weer een beetje opgeknapt maar zei nog steeds helemaal niets. Dit was het moment om het hem te geven. Toen ik met een groot pak op hem af kwam gezet en dit op tafel zette wist hij even niet wat hij ermee moest gaan doen. Tot ik hem vertelde dat het een cadeautje was en hij het uit mocht pakken.

Het moest meteen uit de doos om mee te spelen. Ik heb het 1 keer voor gedaan hoe je het in elkaar kan zetten en gelijk daarna was hij aan het kijken hoe alles werkte en heeft er al aardig wat plezier en afleiding aan gehad. Het is voor peuters  leuk om mee te spelen en makkelijk zelf in elkaar te zetten. Het laat de fantasie ook vrij wat ik al gelijk bij Quin zag.

Echt nogmaals super bedankt Mamaplaats!