Snap

Raar begin van de bevalling

ik had zo'n gek begin van de bevalling, ik hoop dat iemand dit bekend voorkomt.

Als je voor de eerste keer gaat bevallen weet je sowieso niet zo goed wat je kunt verwachten. Maar ik had wel een heel raar begin van de bevalling. 


Kramp?

Je hebt hier al kunnen lezen dat ik aan het eind van de zwangerschap de baby een nacht niet voelde. De dagen daarna bleek dat de bevalling een soort van begonnen was. Ik kreeg ongelooflijke kramp in mijn rug. Weet je wel? Wat je wel eens in je kuit hebt? Doet zeer hè! Nou, dat had ik dus 2 dagen tot aan de bevalling die over gingen in rugweeën. Heel gezellig dus!

Ik had er 2 dagen en nachten last van, ik kon er niet van slapen, sliep een kwartiertje en werd dan weer wakker van de pijn. Ik zat dag en nacht onder de douche, wat de pijn iets verzachtte.

Je kunt je wel voorstellen dat toen de bevalling eindelijk begon ik helemaal kapot was.

Wat was het?

Het was overduidelijk het begin van de bevalling maar waarom had ik zulke kramp in mijn rug? Zelfs google weet het niet.

Dat is toch raar.. ?

Ik hoop eigenlijk dat iemand dit ook heeft meegemaakt.. Jij?

Volg je me al op Facebook en Instagram?

7 jaar geleden

Ik heb geen voortekenen gehad. Vliezen braken om 9.30 daarvoor sliep ik nog. 10.00 waren we in ziekenhuis 10:07 lag ik op ziekenhuis bed. Om 10:15 waren zij en de nageboorte er al uit en was de navelstreng al doorgeknipt ging zo snel dat we nergens fotos van hebben. Ook niet van doorknippen navelstreng

7 jaar geleden

Dat is mooi snel!

7 jaar geleden

Ik heb ook alleen rug weeën gehad. Voelde niets in mijn buik. Was pittig, maar te doen. Dochter binnen 6 uur geboren zonder pijnstilling of hechtingen.