Snap

Mijn favoriete quotes

Quotes.. Ik vind quotes best overrated. Carpe diem?Please.. #30DayBlogChallange.

Quotes.. Quotes.. Quotes?

Wat een k#t woord. 

Al de hele dag probeer ik een favoriete quote te bedenken. Ik kom er niet op! Ik heb géén favoriete quote!

Hoe kan IK nou geen favoriet hebben? Ik, het meisje dat in de les op de middelbareschool op tafels, in schriften of gewoon op mijn hand, hele teksten schreef! 

Teksten, ik ben er zó gevoelig voor. Vooral song teksten. Oeh!! Laten we doen alsof songteksten ook quotes zijn!! Dan kan ik wel een mooie top 10 maken!

Enjoy :)

Lyric top 10

Ik heb geen flauw idee waarom deze woorden in de deze volgorde me zo aan spreken. Dit is ook maar het topje van de ijsberg Sommige teksten, sommige liedjes geven me gewoon een soort van euforisch gevoel. Dit kennen we allemaal wel toch? :)

Be POSITIVE!

Waar ik altijd erg goed in ben is het zeggen tegen mensen dat het wel goed komt.

1# Mijn baas midden in de lunch drukte: "Loes!! De bestekjes zijn op!!“ 

Ik: "Oooooh! Komt goed!! (gaat verder waar ze mee bezig was..) xD

2# Mijn vriend: "GVD, die kat heeft het zoveelste oplaad kabeltje aangevroten! En mijn oortjes ook!!“

Ik: "Komt goed!" 

3# Vriendin: "Loes, je hebt geen drinken meer in de koelkast.."

Ik: "Komt goed."

Hahahaha! Het lijkt wel een stop woord te zijn ofzo :). Wel een positieve in ieder geval. Want als het aan mij ligr komt duidelijk, alles, altijd dus goed. 

Nu ik er al de hele dag zo over na denk, kom ik richting het eind van deze blog toch nog tot een conclusie. Mijn favoriete quote:

ALWAYS THINK POSITIVE!

Wat is jouw favoriete quote?!

6 jaar geleden

quotes zijn mooi Als er een probleem is neem dan...oploskoffie deze vind ik ook leuk ik doe ze vaak maken in handletteren https://yoo.rs/vanessalewaherilla6/photo/quote-handlettering-pursuit-1506458252.html?Ysid=78207

7 jaar geleden

hahaha ja denk dat dat wel meer mensen deden ;-).. bij m'n ma komt die vanuit de MS de ene dag kan ze alles en de dag erna weigert d'r lichaam en is t weer het ziekenhuis. Bij mij zorgde het er voor dat die tijden makkelijker te accepteren waren :-D

7 jaar geleden

Moulin Rouge!! Love that movie! En inderdaad mooie quote! :D

7 jaar geleden

The greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return Oeh.. en You shouldnt ask if you can kiss me, I'm worth the change of being rejected (die is eigenlijk anders maar zo hoorde ik hem en dat vond ik een lifemotto haha)