Snap

Laten we maar bij het begin beginnen

Ik zal bij het begin beginnen Voor jullie om te lezen wel zo fijn.

Ik kom uit een gezin vader, moeder  met 2 half zussen

Mijn moeder is getrouwd geweest voor ze mijn vader leerde kennen 

Toen ik net zo oud was als mijn dochtertje nu ongeveer werd er bij mij epilepsie ontdekt 

Ik viel veel en was vaak afwezig 

( Goh wat is nieuw ik heb hier een Mini mi rond lopen maar daar kom ik later wel op terug )

Dus zo de molen in gegaan en de diagnose epilepsie gekregen 

De arts kon toen al vertellen dat er een kleine kans bestond dat ik er over heen zou groeien dit is uiteindelijk ook gebeurt en op mijn 19de was ik aanval en medicijn vrij :-)

De relatie met mijn zussen ging als kind zijnde wel oké 

Ik was het lastige kleine zusje die veel aandacht kreeg niet gek want mijn zussen zijn respectievelijk 7 en 9 jaar ouder dan ik ben 

We hebben gelukkig alle 3 zo onze problemen 

Maar ook dat kwam allemaal veel later aan het licht 

Zo kreeg ik de diagnose pod-nos  toen ik 20 was al is dat tot op de dag van vandaag een grens en twijfel geval en twijfel ik dus zelf ook of dat wel klopt 

Mijn oudste zus de diagnose ADHD en borderline ook op later leeftijd

Mijn andere zus geen diagnose maar ook daar is wat mee mis een ontwikkelingsachterstand 

En functioneerd met haar 37 op een leeftijd van ongeveer 20 en geloofd oprecht zelf dat ze niet kan lopen wat echt in haar hoofd zit ( dokters kunnen geen reden vinden  en als niemand wat zegt kan ze in ene wel lopen ) maar dus wel alle aanpassingen er voor 

Mijn oudste zus en ik hebben het zelfde soort karakter dit botste dan ook wel met regelmaat dat is ook 1 van de redenen dat wij geen contact meer hebben zij heeft trouwens met niemand contact meer maar ook dat is een op zich zelf staand verhaal

zonde ergens onze kinderen schelen namelijk maar 3 weken maar  het is beter voor beide partijen 

Tegen me andere zus keek ik als kind zijnde op maar het moment dat ik haar ontgroeiden werd ons contact ook moeizamer ik zag haar afwijkende gedrag wat gewoon niet klopte haar zie en spreek ik wel maar minimaal 

Tja en dan krijg ik me eigen leven nog 

Daar zal ik verder op in gaan in een volgende blog