Snap

Kampeer vakantie met een verrassende wendig. part 2

Heupontsteking zonder kuur ... En hoe nu verder? Kunnen wij dit wel ...

S'ochtends over het stokje geplast maar niets... we hielden het op misschien wel misschien niet.

we hebben eerst de huisarts gebeld vanwege mijn heup. Ik kon amper lopen! En natuurlijk als je je huisarts nodig bent is die op vakantie. Dus de plaats vevangende gebeld en kon in de middag wel heen. Heel gezin in de auto, in een makkelijke korte broek naar de huisarts. In en uit de auto klimmen was geen pretje. De plaatsvervangende arts 'ik denk dat er een soort vast zit maar laten we voor de zekerheid een foto moeten laten maken in het ziekenhuis'. Oei, foto, röntgenstraling,  misschien zwanger. En voordat ik het wist was het eruit. Waarschijnlijk zijn we zwanger maar de test gaf het onduidelijk aan. Nou mevrouw dan doen we een echo van de heup. Dus hup maar het ziekenhuis. Daar aangekomen ging het lopen steeds lastiger, ik schreeuwde het af en toe uit van de pijn. Er kwam een man aan bv ziekenhuis met een rolstoel en zo werd ik vervoerd naar afdeling rontgen. Ik was aan de beurt en ook daar maar verteld dat we waarschijnlijk zwanger zijn. Dus kreeg een echo van mijn beide heupen. Het is een jaar geleden maar de pijn vergeet ik niet meer en welke heup het was weet ik niet meer, zo'n zwanger schaps dementie blijft lang hangen dit keer. Maar ik had vochtin mijn kapsel, wat dus inhoud een heupontsteking. Normaal gezien komt dit bij peuters voor, ik ben wel weer zo apart dat dit weer bij mij zo is. In overleg met de arts ivm de waarschijnlijke zwagerschap moest ik het bestrijden met paracetamol. 

Op de terugweg naar huis heeft mijn vriend een clear blue gekocht. Eenmaal thuis netjes zoals de bijsluiter zegt, in een bakje geplast en het stokje erin gelegd.  Binnen 30seconden stond er al zwanger. En binnen een minuut 3week . We keken elkaar aan en het eerste wat ik deed was huilen. Wat als... hoe gaan we... verder kwam ik niet...