Snap
  • zoon
  • Walter
  • zoontje

Het Walter-pakket is gearriveerd!

Het Walter-pakket dat gewonnen is, is gearriveerd. Een leuke reactie van een winnaar op Mamaplaats.

Het Walter-pakket is gearriveerd..!! In een mooie blauwe doos kwam de postbode naar de deur gelopen, het eerste wat ik zei tegen mijn zoon toen ik de postbode zag, was "volgens mij is dat de walterdoos..!! "

En ja hoor. Mijn zoontje op de bank gelegd, met de grote doos naast hem. Hij keek zijn ogen uit, met grote ogen brabbelde hij "ooeeee". Ik heb hem alle spulletjes laten zien en natuurlijk een foto samen met hem en walter geknipt.. want walter is een lekkere knuffel draak...

Heel erg bedankt.. we zijn er super blij mee..

11 jaar geleden

Gefeliciteerd

11 jaar geleden

Gefeliciteerd hoor. Dat je zoon er maar veel plezier aan mag beleven.