Snap

Even voorstellen: My happy family!

Mijn eerste blog.. Waar begin je mee.. even voorstellen, wel een beetje, want wil toch nog redelijk anoniem blijven..

Nu is het dus een feit, ik schrijf mijn eerste blog op mamaplaats! Of iemand hem ooit gaat of wil lezen is nog maar de vraag, maar hier ga ik dan.. Eerst maar eens voorstellen!

Over mij en mijn gezin dus..

Ik ben een mama van 26 jaar, inmiddels bijna 5 jaar getrouwd (en al bijna 12(!) jaar samen) met mijn 30 jarige man. Wij hebben samen 1 dochter van 2 jaar (en 4 maanden). Ze is een fantastisch meisje die middenin de peuterpubertijd zit! Ondanks dat ik pedagogiek gestudeerd heb, valt deze fase ook voor deze mama soms écht NIET mee! Natuurlijk weet ik (grotendeels) nog wel wat er in de theorie staat..maarja.. je eigen kind & theorieën die voor mijn kind niet opgaan.....Tsja..ook deze mama weet het soms even niet meer! Maar het belangrijkste: We zijn heel gek op ons meisje en houden vreselijk veel van haar! En die boodschap geven we haar élke dag mee!

Verder hebben we een huisje, een boompje en beestjes! Beetje standaard dus. Hij werkt en ik werk. Hij in de bouw en ik als docent op een MBO. 

Ik zal blogs schrijven over; ons dagelijks leven, mijn opvoed-struggels, de peuterpubertijd, een mogelijke wens voor een 2e kindje en misschien nog wel meer!

Mocht er iemand zijn die mijn blog leest en nog een vraag heeft..stel hem gerust! 

6 jaar geleden

Welkom!