Snap

De reacties op mijn blog op Facebook

Mijn blog wordt af en toe gepost op Facebook door mamaplaats. Best leuk maar mensen reageren zo fel.

Blogs schrijven vind ik best leuk. Ik schrijf alleen als ik inspiratie heb dus soms weken niet en soms wel 3 per week. Laatst dacht ik er aan dat mijn leven toch best is veranderd en dat ik af en toe wat dingetjes mis. Daar heb ik de volgende blog over geschreven. Blog

Vanmorgen zag ik dat mijn blog op de Facebook was geplaatst door mamaplaats. Meerdere vriendinnen van mij volgen de site dus ik kreeg via de app al een aantal reacties. Ik ben mijn eigen blog gaan volgen en ik vind het leuk om de reacties te lezen en te kijken hoeveel likes de blog krijgt.

Ik begrijp echt wel dat mensen een andere mening hebben en ik begrijp ook dat ik soms blogs schrijf die wat reuring kunnen geven maar deze keer vond ik het echt schokkend! Ik heb haar naam weggehaald omdat ik dat niet netjes vind om te plaatsen maar dit is wat een mama zei: 

Huh? Mis ik iets? Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om hierop te reageren maar dit slaat toch nergens op. Of wat dacht je van de reactie hieronder. 

Ik erger mij aan mijn kindje? Nou moet het toch niet gekker worden :|

Wat is dat toch met mama's onder elkaar.. Waarom altijd dat gekat en gedoe. Ik ben blij om te zien dat er heel veel mensen positief reageren en het voor mij opnemen. Ook vind ik mamaplaats een fijne community. De mama's hier supporten elkaar, geven elkaar tips en laten leuke reacties achter op elkaars blog.. Gelukkig maar :)

7 jaar geleden

Ga ik doen! Bedankt :)

7 jaar geleden

Graag gedaan! Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik wilde hier gewoon even op reageren omdat ik jouw gevoel herken. Mensen lezen vaak iets wat er helemaal niet staat. En dan komen er soms zulke negatieve reacties. Naar vind ik dat. Maar nogmaals, dat lag echt niet aan jouw blog hoor! Natuurlijk ben je dol op je zoontje. Daar hoeft niemand aan te twijfelen. Ik ben ook dol op mijn kinderen, maar kom op, vrijwel iedere moeder zou het best wel eens lekker vinden om even geen rekening te hoeven houden met een ander. Even iets doen zonder allerlei voorbereidingen te treffen zoals oppas regelen. Heel begrijpelijk en dat zegt niets over je gevoel voor je kind(eren). Niks van aantrekken als mensen het wel zo interpreteren. Ze lezen niet goed of zijn gewoon negatief ingesteld.

7 jaar geleden

Wat een lieve reactie! Bedankt :)

7 jaar geleden

Inderdaad. Bedankt :)