Snap

De haren van je kinderen

Dit keer gaat het over het knippen van de haren van de kinderen.. Daar zit hier en daar nog al wel een verschil

R. Was 2.5 jaar toen hij voor het eerst naar dr kapper ging. Af en toe groeide er een pluk achter de oren maar daar was het ook mee gedaan. De eerste meer kapper was het een beetje se puntjes maar nog niet echt een kapsel. Vond dat zelf nog wel lastig. Waarom? Geen idee. Net voor zijn 3e verjaardag dacht ik ja.. We gaan er een ander koppie van maken. 

En als ik hem dan nu zie. Lekker bruin van de zon, mooi kort koppie. Onderaan opgeschoren en bovenop nog wat langer.. Ja, mijn 3 jarige Moi boy ;)

E. Die had bij de geboorte al meer haar als R. Bij hem krulde regelmatig zijn haar alle kanten op. 

Op een avond na het douche smeer ik hem altijd in met vette zalf (i.v.m. c. Exceem) en had zijn haren ook gedaan. Hmm.. dacht ik. Hier kan wel een stukje vanaf. Ondertussen was mijn man op zolder wat aan het doen en lag R. Al te slapen. E. Was televisie aan het kijken en ik pakte een kam en een schaar. Daar ging best wat vanaf. Langzaam liep ik naar zolder toe en liet mijn man het zelf ontdekken wat er was veranderd. Het was gelijk zichbaar. Het stond hem goed. 

1 maand naar zijn 1ste verjaardag is ook E. Naar de kapper geweest. Ook de zijkanten iets opgeschoren en bovenop wat langer en een schuin model. (Kakkerlook ;) )

Waar wij wonen zitten in het winkelcentrum +/- 5 kappers. Best veel toch?! En ook zit er een best prijsverschil. Voor R. Wou ik persee dat moment knippen dus had even geen echte keuze. 

Toen ik voor E. Naar de kapper ging ben ik eerst even gaan onderzoeken qua prijzen. 

Van 25,- tot 12,- euro. Bij die van 25,- zat een tv in de spiegel, je kon kiezen uit 15 filmpjes, je zat op een liter, mocht een snoepje uit kiezen en kon er een kleurtje in krijgen.

Bij die van 12,- is het op een woensdagmiddag speciaal voor kinderen. Verder weinig bijzonderheden wat ik zo zag.

De ervaring was leuk voor 25,- voor R. 2e keer weer? Misschien.

En voor E. die kreeg ik gratis omdat het zijn 1ste keer kapper was. Leuk toch? Anders moest ik 15,- betalen volgens mij.

Daar kom ik z.w.z. weer.