Snap

#Dagelijksleven blog3

Goedemorgen zonnestraaltje roept Lieke vanuit de keuken ontbijt komt eraan.

Goedemorgen zonnestraaltje roept Lieke vanuit de keuken ontbijt komt eraan. Ik heb zo geen zin in een uitgebreid ontbijt Lieke. Ahh Rowan kom op dit is mijn bedankje voor gisteren ik heb zoveel zin in vandaag. Alleen zoals zij bedanken kan, laten we even extreem vrolijk doen voor zover dat lukt met mijn brakke hoofd. Zeg Lieke is het een vijfgangen ontbijt? Je hebt veelste veel gemaakt. Aardbeien, banaan, meloen, croissant, pistoletjes, twintig verschillende soorten beleg over het ruime assortiment drankjes maar te zwijgen. Wel heel lief van je Lieke en geef haar een kus op haar voorhoofd. Wat ga vandaag eigenlijk doen met Rick? Lieke begint in haar overdreven enthousiasme te vertellen dat ze gaan lunchen bij een brasserie om vervolgens de meest romantische wandeling te maken door een prachtig natuurgebied. Nou jij boft met zo'n romanticus lieverd veel plezier straks. Dankje en wat gaat er op jouw planning? Netflix en Chill typische zondag.

Ik plof op de bank en zet mijn serie op. Heerlijk new girl kijken hoef ik mijn hersenen niet te laten kraken vandaag dekentje erbij en ik kom de zondag wel door. Half weggedut schrik ik een hoedje van de deurbel. Wie is dat nou denk ik bij mezelf. Weinig zin in visite vandaag. Ik strompel op mijn gemakje naar de deur. Jaa zeg het eens Ohh hallo ben jij het. Voel me ineens weet zo fit als een hoentje. Kom binnen. Wat brengt jou hier op deze zondagmiddag? Ik heb een verrassing voor je. Fris je even op zie ik je met tien minuten beneden. Half huppelende ga ik de trap op en pak een panty, zwierig jurkje en mijn stoere enkellaarsjes. Perfecte combi als zeg ik hebt zelf. Ik kom helemaal vrolijk beneden en Mark geeft een goedkeurende blik. In the pocket!! Wat gaan we eigenlijk doen? Iets waarvoor je perfect gekleed bent zegt hij. 

Na ongeveer driekwartier rijden komen we aan op de bestemming. Twee mooie bruine paarden met een witte koets. Ik smelt half weg bij dit romantische gebaar. Ladies first zegt Mark en helpt me de koets in. Het is een korte rit van twintig minuten. We komen aan bij een restaurant op een prachtig landgoed. Waar heb ik dit aan te danken Mark? We hebben pas twee dagen geleden elkaar ontmoet. Ik vind je een zeer mooie, bijzondere en lieve vrouw. Ik doe graag moeite voor mensen die vanaf het eerste moment mij weten te boeien. Ik begin te blozen en bedank hem. Ontzettend lief Mark. Zal het snel dubbel en dwars terug doen knipoog ik naar hem. Kan ik mooi alvast een plannetje verzinnen. Iets stoers denk ik bij mezelf. 

Het verrassingsmenu is voortreffelijk. Als voorgerecht een zeevruchtencoktail gevolgd door een heerlijke beenham met truffelmayonaise en als toetje mijn favoriet crème bruleé. Bij elk gerecht een toepasselijk wijn. Ik heb genoten van deze verrassing Mark echt duizendmaal bedankt ik voel me vereerd. Hoe gaan we terug naar de auto vraag ik en Mark antwoord met een gemeen lachje tijd voor de volgende verrassing. Waar heb ik dit allemaal aan te danken Mark? Waar heb ik jou aan te danken? Hij antwoord niet en pakt mijn hand en zo lopen we over het onwijs grote landgoed. Bij een prachtige bloemenboog stopt Mark en kust me. Enigzins verrast beantwoord ik zijn kus. Alsof ik door de wolken zweef. Ik heb me in tijden niet zo gelukkig en geliefd gevoeld. We vervolgen onze wandeling tot de steiger. Er ligt een prachtige boot voor ons aangemeerd. We varen door een bosrijke omgeving aan weerskanten. Ik kruip naast Mark onder een dekentje en geniet van de serene rust. De tijd vliegt en na twee uur varen komen we aan bij de auto. De weg naar huis vraag ik Mark de hemd van het lijf. Ik weet graag alles van a tot z. 

Thuis aangekomen zit Lieke vol spanning te wachten op het verhaal over mijn dag.