Snap

#Dagelijksleven blog2

​Onderweg naar de stad blijft Lieke alsmaar vissen naar hints. Lieke heb nou geduld je zult het zo van zelf zien het is echt heel leuk.

Onderweg naar de stad blijft Lieke alsmaar vissen naar hints. Lieke heb nou geduld je zult het zo van zelf zien het is echt heel leuk. Lieke houd niet van verrassingen en al helemaal niet van blind-dates. Ik weet zeker dat ze me straks uitbundig bedankt alleen zoals zij dat kan. Rick is helemaal haar type. Blonde krullen, lang, atletisch, goede kledingsmaak. Idee van Mark en ik stemde er volledig mee in. Lieke verdiend wel weer een leuke tijd nadat ze haar ex betrapt had in bed met haar nichtje. Inmiddels drie maanden nadat ze hem had betrapt zie ik haar eindelijk weer genieten.

Waar gaan we eigenlijk heen Rowan? Naar plein 28 zoals altijd lieve Lieke. Ben je beetje zenuwachtig? Al lachend kijk ik Lieke aan en zie dat ze het een beetje ongemakkelijk vind. Nou Rowan eigenlijk wel je hebt toch zeker niks geks geregeld hé? Komt die knul van gisteren ook ben zijn naam even kwijt. Ja Lieke en nog iemand en ik schiet in de lach. Ah nee Rowan geen blind-date toch daar ben ik nog helemaal niet aan toe. Geef je nou maar over vanavond ik weet zeker dat je het heel leuk gaat vinden.

Aangekomen bij plein 28 ziet ze Rick al staan. Ohhhh Rowan is het die jongen met die blonde krullen? Ja lieke hij is het je vind hem wel leuk hé ik wist het, inmiddels na zoveel jaar vriendschap ken ik je smaak wel. Ik geef Mark een kus op zijn wang en stel mezelf en lieke voor aan Rick.

Ik ga even wat te drinken halen, willen jullie ook wat? Het gebruikelijk voor mij zegt Lieke. Komt voor de bakker haha en jullie heren? Twee bier of wat anders? Mark en Rick zeggen tegelijk bier is goed. Als ik terug kom net de drankjes zie ik Rick en Lieke al gezellig kletsen. Ik geef hun de drankjes en ik trek Mark mee de dansvloer op. Paar liedjes later lopen we naar de tortelduifjes. Nou Mark dat is een goede match knipoog ik. Hebben wij goed gedaan hé Rowan. Zullen wij even wat gaan wandelen, hun vermaken zich wel. Ik kijk naar Rick en Lieke en besluit dat dat wel even kan. Uurtje later komen we terug en ik zie Lieke stralen.

Ze komt nog net niet huppelend op me afgelopen. Rowan hij is zo leuk morgen gaan we samen wat doen. Zoo lieke de mevrouw die er in eerste instantie niet echt van gecharmeerd was dat ik een blind-date had geregeld voor haar in samenwerking met mark. Beide schieten we kei hard in de lach. Dankje liefste Rowan, je weet mij altijd weer vrolijk te maken. Pfoe gelukkig kan ik toch nog iets en we lachen nog wat harder. Kom Lieke we gaan weer naar de mannen ze zullen ons wel missen. Haha Rowan dat moet haast wel hé zulke leuke meiden als ons knipoogt Lieke. We dansen de hele avond tot sluitingstijd. Het was een super leuke avond zeg ik half aangeschoten. Minder gedronken dan gister denk ik bij mezelf dan herinner ik me morgen vast nog iets.

Ik geef Rick drie kusjes op zijn wangen en ga dan naar Mark. Ik wil hem een kusje geven op zijn wang als hij ineens zijn hoofd draait. Mijn lippen belanden op die van hem. Ik begin te blozen maar geef hem een hartstochtelijke zoen. Bedankt voor deze avond. Als lieke tien minuten later eindelijk mee gaat bespreken we onderweg naar huis de avond nog. Rowan echt dankje wel voor het regelen van deze avond hij is zo leuk en ze ratelt nog een eindje verder als mijn telefoon begint te piepen ben ik afgeleid. Een appje van Mark dat hij hoopt dat hij me snel weer ziet en dat hij me echt leuk vind. Ik begin verlegen te lachen als ik hem berichtje terug wil sturen zegt Lieke ineens hallooo luister je wel? Ja ja tuurlijk maar wacht even hoor. Waarom Rowan? Jaa even Mark terug sturen hij is zo leuk Lieke. Lieke begint te zuchten tot zij ook een appje krijg. De weg naar huis lopen we alleen maar te appen.

Heerlijk Lieke zo'n avondje met leuke mannen maar nu ga ik naar bed. Welterusten Lieke, half in haar telefoon antwoord ze Welterusten Rowan. Tot morgen.