Snap

5x gemak van je boodschappen bezorgen

Ervaar het gemak van je boodschappen bezorgen. De perfecte manier om tijd en geld te besparen. In dit artikel vertellen we je alle voordelen van boodschappen thuisbezorgen.

Boodschappen bezorgen

Waarom nog op zaterdagochtend of direct na een lange dag werken door de supermarkt sjezen als je ook eenvoudig je boodschappen kan laten thuisbezorgen? Je boodschappen bezorgen is niet voor niets een trend aan het worden. Steeds meer consumenten hebben het gemak ontdekt van de online supermarkt. En wij kunnen ze geen ongelijk geven. Je boodschappen laten bezorgen (tot in de keuken en supernetjes afgeleverd door de desbetreffende supermarkt) is niet alleen supergemakkelijk, maar bespaart je ook veel tijd (want we zijn allemaal druk, druk, druk) en geld (en dat is best fijn aan het einde van de maand). In dit artikel vertellen we je 5x het gemak van je boodschappen bezorgen.

5 voordelen van je boodschappen bezorgen

1. Gemak

Als het ook gemakkelijk kan, waarom moeilijk doen? Het grote voordeel van je boodschappen laten thuisbezorgen is het gemak. Je selecteert in een paar simpele kliks je boodschappen, je kiest de gewenste bezorgdag en tijdstip en je rekent je boodschappen af. Vervolgens worden je boodschappen netjes en keurig bij je thuisbezorgd. En nee, dat betekent niet dat je de hele dag thuis moet blijven en moet wachten op je bestelling. Veel online supermarkten bezorgen ook 's avonds en kunnen bijna tot op de minuut aangeven hoe laat ze voor je deur staan.

2. Geld besparen

Benzinekosten, eventuele parkeerkosten en natuurlijk de verleiding van al die extra kassakoopjes en aantrekkelijke aanbiedingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Een ritje naar de supermarkt is vaak duurder dan wanneer je simpelweg online je boodschappen doet. Daarnaast kosten de boodschappen in de webshop evenveel als in een fysieke supermarkt en veelal is bezorging gratis (boven een bepaald bedrag).

3. Geen zware boodschappen tillen

Je kent het wel: met een zware boodschappentas in de ene hand, maxi-cosi in de ander proberen om de deur open te maken (nadat je eerst vijf treden omhoog hebt geklommen naar je appartementje). Niet. te. doen. Oplossing? Je boodschappen laten bezorgen. Je favoriete supermarkt bezorgt jouw boodschappen tot in de keuken dus zeg maar vaarwel tegen gesleep met zware boodschappen.

4. Bespaar tijd

Boodschappen doen kost zeker een uur van je tijd. Boodschappenlijstje maken, ritje naar de supermarkt, parkeerplaats zoeken, parkeerkaartje kopen, in de supermarkt op zoek naar alle producten op je lijstje, wachten bij de kassa, producten inpakken en vervolgens in je auto zetten, naar huis rijden, producten uit de auto halen en opbergen. Tel maar op en je komt zeker uit op een uur. Je boodschappen laten bezorgen kost heel wat minder tijd. Binnen vijf minuten heb je je boodschappen geselecteerd en afgerekend. Extra handig: je boodschappenlijstje wordt bewaard in je online account waardoor je je vaste producten elke week met één klik opnieuw kunt bestellen.

5. Kwaliteit en goede service

Bang dat de kwaliteit van je groente of fruit 'anders' is dan wanneer je het zelf uitzoekt in de supermarkt? Albert Heijn heeft hiernaar onderzoek gedaan en gelukkig is maar liefst 80% van de online bestellers tevreden met de versheid van de producten van de Appie. Er gelden dan ook strikte afspraken wat betreft de versheid van de producten. Alles wordt gekeurd en met zorg geselecteerd zodat je altijd de beste kwaliteit krijgt. Verse producten en gekoelde producten worden gekoeld geleverd. Zo weet je zeker dat alles net zo vers is als in de supermarkt. Bovendien is de service van alle online supermarkten uitstekend. De klantenservice staat altijd voor je klaar en de chauffeur die je boodschappen komt brengen helpt je graag bij eventuele vragen of het tillen van je boodschappen.

Wat vind jij het voordeel van je boodschappen thuis laten bezorgen? Deel het met ons in de reacties.

8 jaar geleden

That takes us up to the next level. Great postgni.