Snap

Blog 1 - even voorstellen

Al meer dan een jaar ben ik bijna dagelijks te vinden op Mamaplaats, als lezer. Tijd om ook eens kennis te maken met Mamaplaats als blogger.

Met het doel om vanaf nu in elk geval maandelijks (maar misschien wel vaker) een blog te schrijven over ons gezin en de daarbij horende ups & downs, wil ik mezelf en mijn gezin eerst even voorstellen, al is het dan wel onder pseudoniem... Je weet maar nooit wie er mee leest en ik weet ook nog niet wat ik in de toekomst allemaal ga bloggen haha ;-).

Ik ben Ashley, 25 jaar en sinds 2007 ben ik samen met mijn soulmate Arjan (28). We wonen in het mooie Brabant en zijn het er ook over eens dat we hier nooit meer weggaan :). Arjan werkt fulltime als engineer voor een groot bedrijf in de beveiligingsinstallatie en ik werk al 7 jaar als projectmanager bij een klein bedrijf, sinds afgelopen januari niet meer fulltime maar nog 'maar' 32 uur. Nog liever zou ik 26 uur werken om meer tijd voor de kids en het huishouden te hebben maar helaas is dat financieel gezien niet haalbaar. 

Toen Arjan en ik bijna 5 jaar samen waren (en inmiddels anderhalf jaar samen woonden) ben ik gestopt met de pil. We wisten dat het  misschien wel een jaar of langer kon duren voor ik zwanger zou raken maar hadden ook absoluut geen haast: ik was toen tenslotte pas 20 en we letten dus ook niet heel bewust op de weken waarin ik ongesteld zou moeten worden. Toen Arjan me 7 maanden later ten huwelijk vroeg (en ik natúúrlijk 'ja' zei) was het plan om onze kinderwens nog even uit te stellen tot na onze bruiloft maar...... datzelfde weekend had ik een positieve test in handen! De bruiloft hebben we dus iets sneller gepland en heel klein gehouden: we zijn getrouwd toen ik ruim 4 maanden zwanger was van onze eerste zoon!

In de volgende blog zal ik het geboorteverhaal van onze oudste zoon met jullie delen. 

6 jaar geleden

Welkom en benieuwd naar je verhalen. Liefs D xxx

7 jaar geleden

Dank je wel! :) Nu nog even 'oude' blogs over de bevallingen van beide zoons, maar daarna zal ik over ons gezinnetje nu bloggen :).

7 jaar geleden

Welkom bij de club! Altijd leuk om nieuwe verhalen te lezen van andere moeders! Veel plezier met bloggen!

7 jaar geleden

Hoi hoi, welkom op Mamaplaats. Leuk dat je bent gestart met bloggen. Wij zijn benieuwd naar je volgende blog. Team Mamaplaats.