Snap

Verkiezing van de mooiste zwangerschapsbeha

Verkiezing zwangerschapsbeha van het jaar

Nu Sinterklaas weer achter de rug is en (sommige) verlanglijstjes zijn ingewilligd, is de tijd van het jaar weer aangebroken waarin we lijstjes gaan maken; de beste muziek van het afgelopen jaar, het meest indrukwekkende nieuws, de beste sportman en ga zo nog maar even door. Toch wil Rondom Eva daar ook nog een lijstje aan toevoegen en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

In samenwerking met Brabbels organiseren we een verkiezing van de mooiste zwangerschapsbeha. Meedoen is heel simpel. Via deze link ga je naar de actiepagina op Brabbels.com. Daar zie je een selectie van onze zwangerschapsbeha's, kies degene die jij het mooiste vind en stem! De actie loopt tot 15 februari 2011, dus je hebt nog even de tijd. Maar vergeet niet mee te doen, want onder alle deelnemers wordt een exemplaar van de meest populaire zwangerschapsbeha verloot!

Help jij mee aan ons lijstje?

11 jaar geleden

Mooi! Heb je je stem ook al uitgebracht? Dit kan nog tot en met 15 februari op http://www.brabbels.com/acties/rondomeva

11 jaar geleden

Mijn oog viel meteen op: Cake Lingerie Blue Cheesecake!! De Cake Lingerie beha Blue Cheesecake is een hommage aan de vollere vrouw en is beschikbaar tot en met cup M. De Cheese Cake is een beha voorzien van alle luxe en flateert je vrouwelijke vormen en voorziet je van een groot draagcomfort. Zeker weten dat dit snel een van je favoriete beha's zal zijn. Ook verkrijgbaar in champagne.

11 jaar geleden

Ik ben het met Cendy eens, ik vind de Cache Coeur Boheme ook het mooiste.

11 jaar geleden

De Cache Coeur Boheme vind ik een mooie bh!