Snap

Zwangerschapsshoot onderwaterfoto's

Na alle lieve reacties op de foto die ik gisteren op mijn blog plaatste, is hier de complete serie foto's!

De eerste foto's van de serie werden genomen in een veld, een kwartiertje van mijn huis. Het was mijn eerste fotoshoot ever en ik was best wel zenuwachtig maar gelukkig ging alles goed :)

Het was een bloedhete zomer, gelukkig stond ik steeds half in de zon, half in de schaduw. Ik durf het niet helemaal met zekerheid te zeggen maar volgens mij was ik hier rond de 34 weken.

De dag erna deden we de eerste serie onderwaterfoto's! Als ik het goed had begrepen, was ik haar eerste onderwater. Of één van de eerste met haar nieuwe camera. De foto's waren volgens mij met een anoloog camera genomen, dus ik kon ze niet meteen zien. 

Zoals ik al zei, die zomer in 2013 was bloed-, bloedheet. Deze shoot is gedaan in een buitenzwembad. Het was koud! Maar een beetje verkoeling kon ik heel goed gebruiken!

Hier was ik dus ook ongeveer 34 weken (ipv 40, wat ik eerder zei!)

De tweede shoot was een maand later. Hier liep ik dus wel tegen de 40 weken aan. Het was in hetzelfde zwembad en het was al begin september! We hadden de laatste zonnige dag van het jaar, maar deze keer was het echt mega koud!! Gelukkig zie je het niet aan de foto's, maar ik had het deze keer wel iets moeilijker.

De eerste en de laatste van deze laatste serie, vind ik persoonlijk het mooist :)

De foto's zijn genomen door Marjoleine van Verseveld. Op de link vind je haar Instagram en website! Aanraderrr!!

Welke vind jij het mooist? :)

7 jaar geleden

Gaaf zeg!!

7 jaar geleden

wow! Gewoon allemaal wow! Die onderwaterfoto's zijn echt een super goed idee!

7 jaar geleden

Echt super mooi! Ik zou willen dat ik op het idee was gekomen! Vind de laatste ook echt heel erg mooi.

7 jaar geleden

Thanks Damess!! XXX