Snap

WIN WIN WIN: een speelgoedpakket t.w.v. €250!😍

Wie verras jij met dit leuke sinterklaascadeau?

> DEZE WIN-ACTIE IS GESLOTEN <

De pepernoten en chocoladeletters zijn alweer volop aanwezig in de supermarkt. Sinterklaas komt eraan! De hulpsinterklazen van Amazon hebben hard gewerkt aan de voorbereidingen en hebben gekeken welk speelgoed op dit moment het meest gewild is in Nederland. Dit heeft geleid tot de onderstaande inspirerende lijst van het populairste speelgoed. En het mooiste is; jij maakt hier kans op! 😍


Playmobil politiebureau met gevangenis 

Snap

Amazon.nl

Alarm! De boef is ontsnapt uit de cel! Een bloedstollende achtervolging begint. Durf jij te ontdekken of ze hem te pakken krijgen? Klik hier.

Hot wheels city baanset

Snap

Amazon.nl

Race door de mond van een enorme T-Rex die Hot Wheels City probeert op te eten. Het is tijd om de dinosaurus te verslaan en de held van de dag te worden! Klik hier.

Leerspel: Numberblocks

Snap

Amazon.nl

Betreed Numberland met de Numberblocks Step Squad Missie Hoofdkwartier Deluxe Speelset! Klap de muren open en ontdek een wereld vol avonturen. Klik hier.

Twister Air

Snap

Amazon.nl

Met Twister Air speel je het spel niet op de mat, maar via het scherm! Dit spel via de app is een spannende augmented reality-variant op het spel Twister. Voor 1 of meer spelers. Dit spel wil je proberen! Klik hier.

Barbie dreamtopia ballerina

Snap

Amazon.nl

Stap in de betoverende wereld van ballet met onze schitterende Barbie Ballerina! Druk op de knop in haar taille en zie hoe haar top oplicht, waardoor de dansende lichteffecten de hele kamer vullen. Verzamel nu de Barbie Ballerina en ontdek de grenzeloze mogelijkheden. In Barbie's wereld is alles mogelijk! Klik hier.

Win-actie 

Leuk nieuws! Mamaplaats mag namelijk 2 van deze speelgoedpakketten weggeven ter waarde van €250! Hoe maak je kans? 

  1. Laat jouw e-mailadres achter via deze link en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
  2. De 2 winnaars ontvangen een berichtje van ons!


Ben je op zoek naar meer inspiratie: Alle cadeautjes zijn te vinden in de Sinterklaaswinkel op Amazon.nl! Bekijk ze hier.


*Meedoen kan t/m 26 november. Veel succes!🍀

1 week geleden

Wat te gek en met een kleine portemonnee zou dit een welkom feestje worden 🙏🏻🎁

1 week geleden

Wat een super gave winactie! En wat een mooie diverse cadeaus ❤️ ik doe graag mee voor mijn jongens, maar ook voor de kinderen uit mijn klas. Zou fantastisch zijn om veel kids blij te kunnen maken.

1 week geleden

Wat leuk dat je meedoet! Veel succes🍀

1 week geleden

Wat een geweldig leuke actie! Ik hoor hier heel veel enthousiaste kreten 😉😊

1 week geleden

Leuk!

1 week geleden

Graag! Aangemeld.

1 week geleden

Leuk dat je meedoet!❤️