Snap

Wat zie jij in dit kleivormpje?

Soraya schakelt hulp in, want wat moet dit kleivormpje voorstellen? Ze heeft al menig vriend/collega/familielid ingeschakeld, maar niemand weet het. Weet jij wat het kleivormpje voor moet stellen? Check hier:

''ACTION NEDERLAND HELP AUB...Al 2 jaar ben ik met mijn zoon fijn aan het kleien met jullie klei. Nu zit die klei in van die potjes met van die dekselvormen heel mooi allemaal MAAR....wat moet in godsnaam dat rode dekseltje voorstellen (zie foto). Kijk die gele is een vliegtuig, blauwe een olifant, oranje een tijger maar wat is die rode??? Ik heb al menig vriend/collega/familielid ingeschakeld maar iedereen geeft een ander antwoord.....dus verlos mij en vertel aub wat het rode dekseltje moet voorstellen? Ik maar inmiddels ook de mensen om mij heen worden er gek van?? (de groene is het rode dopje uitgedrukt in klei)''

6 jaar geleden

Het is een roos

6 jaar geleden

Ik denk het een pauw is, rechts het kopje en een grote veer met een oog.

6 jaar geleden

Ja eekhoorn zie ik ook haha

6 jaar geleden

Het moet een kip voorstellen. Als je het rode deksel aanhoudt: Rechts een snavel Daaronder de lel Een bizar groot oog (maar dat heeft de vis uit deze collectie ook) En dan de rest van het kippenlijf