Snap

What?! Vrouw bakt brownies voor school met moedermelk...

Haar melk was op en moedermelk had ze uiteraard 'in huis'... Nu postte ze op Facebook dat ze het raar vond dat er commotie over gemaakt werd. Uhm, een beetje ongepast is het wel toch?!

Enkele reacties van anderen onder dit bericht spreken voor zich:

6 jaar geleden

Ik vraag me af of dit echt waar is, ik denk het niet. Mocht mij dit overkomen zou ik aangifte doen.

6 jaar geleden

Ik ben zéér pro borstvoeding en zelf langvoedster, maar dit gaat mij echt te ver en ik zou ook furieus zijn! Wie weet heeft ze spruw, gerookt of gedronken. En dan nog, ze moet haar moedermelk niet ongevraagd en ongeïnformeerd opdringen. Absoluut ongepast!!

6 jaar geleden

kalfjes krijgen heus wel de melk die ze moeten krijgen, deze melk gaat namelijk ook NIET in de tank, net zoals de melk van koeien die antibiotica krijgen, of een uierontsteking met pus... het kalfje krijgt de eerste tijd de melk die het hoort te krijgen en gaat daarna over op vaste voeding. (net als een baby dus) Ik moet er niet aan denken dat mijn kinderen de borstvoeding van een andere vrouw krijgen en om de redenen die al eerder genoemd zijn... het kan een allergische reactie oproepen bij mijn kind om iets wat die vrouw gegeten heeft, zij is niet getest (of misschien wel) op HIV e.d. van een koe weet je iig zeker dat deze geen hiv heeft!

6 jaar geleden

Ik verbaas me over de commotie. Dat wij melk van koeien drinken is eigenlijk bizar want dit is voor kalfjes bedoelt die het niet krijgen. Daarnaast is koeienmelk ook niet eens goed voor ons. Er zijn genoeg kinderen met kma omdat onze darmen dit niet goed kunnen verteren. We weten ook niet wat er in koemelk zit en het lijkt mij dat melk op dezelfde wijze wordt gemaakt als bij mensen we zijn nu eenmaal ook zoogdieren. Veel kinderen zijn opgegroeid met moedermelk zelfs van andere moeders.