Snap

Speciale babywellness geopend in Nederland

Zondag opende Sarita Langenhof op Moederdag een wellnesscentrum speciaal voor baby's. In België en Australië is het al razend populair, en wie weet in Nederland nu ook wel..

Al eerder schreven wij over een spa speciaal voor baby's. Dit was een bedrijf in Australië en wij van de redactie waren er super enthousiast over! We eindigden het artikel dan ook met: "Dit willen we toch ook in Nederland, of niet dan dames? ;)" Zie hier het artikel.

En nu is het zover! In Almere opent Sarita Langenhof haar eigen exclusieve wellnesscentrum, speciaal voor baby's. Ze is drie jaar bezig geweest om deze droom waar te maken. 

 

Time 2 relaxe! #hydrotherapy #floaten #newborn #babywellness

Een bericht gedeeld door Newborn Spa (@newborn_spa) op 14 Mei 2017 om 2:51 PDT

Wat je hier op de foto ziet, wordt floaten genoemd. Na het floaten worden de baby's verwend met een massage. Door deze behandelingen hoopt Sarita de band tussen ouder en kind te versterken. 

 

De 1e les zit erop! #babymassage #newbornspa #amandelolie #ontspanning #tevredenbaby

Een bericht gedeeld door Newborn Spa (@newborn_spa) op 30 Apr 2017 om 4:43 PDT

 

? zelfstandig floaten in gezuiverd, chloorvrij, warm water! Werkt ontspannend en stimuleert de mentale en fysieke gesteldheid van je baby! #almere #babywellness #happybaby

Een bericht gedeeld door Newborn Spa (@newborn_spa) op 14 Mei 2017 om 3:09 PDT

Zou jij hier naartoe gaan met je kindje?

Bron: Instagram

6 jaar geleden

Gisteren zijn wij voor het eerst naar de baby wellness geweest! Van top tot teen ingericht voor ouder en kind! Het was een bijzondere ervaring en we wonen er praktisch om de hoek! Wij vonden het ook best spannend, maar de eigenaresse vertelt precies hoe alles in zijn werk gaat en! Onze baby heeft niet gehuild dus dat zegt wel wat !

6 jaar geleden

De BabySpa bestaat al eventjes in Nederland en wel in Lisserbroek.

6 jaar geleden

Ik blijf dat "floaten" akelig vinden. Het zal ongetwijfeld ontspannend zijn voor baby, maar ik geloof dat ik als moeder strakgespannen zou toekijken.