Snap

Sophie Hilbrand zwanger van de tweede

Sophie Hilbrand is in verwachting van hun tweede kindje maakte BNN dinsdagmiddag bekend. Sophie en Waldemar kregen in 2009 dochter Robin Madelief. In een eerder interview liet Sophie al weten enorm veranderd te zijn door het moederschap.

De presentatrice mijmerde een maand geleden nog over gezinsuitbreiding. "Ik ben nu 36 en ik zou nog wel meer kinderen willen", vertelde ze aan Flair. "Het komt wanneer het komt."

Hilbrand en de acteur hebben sinds vijf jaar een relatie. Ze speelden samen in de verfilming van het boek Zomerhitte. Hilbrand presenteerde programma's als Spuiten en Slikken en was ze te zien in Try Before You Die. De 37-jarige Torenstra speelde in films als Bride Flight en De Gelukkige Huisvrouw. Hun dochter Robin is inmiddels 2 jaar.

"Ik ben stabieler sinds ik Robin heb. Meer gefocust, rustiger. Ik was altijd heel makkelijk, omdat ik vaak met de stroom meeging. Altijd aan de zwier. Altijd op jacht naar lol. Als ik een keer in mijn eentje thuis at, trok ik een blik doperwtjes open. Die verorberde ik dan met een dot mayonaise. Dat heb ik nu niet meer."