Snap
  • Nieuws
  • #breaking

Politie op zoek naar overvallers die zes weken oud baby met de dood bedreigden

“Schiet mij dan maar neer! Maar niet mijn kind!”

De politie is dringend op zoek naar twee mannen die tijdens een overval op 18 februari 2020 een wapen in de zij van een zes weken oude baby hebben gedrukt.

Dinsdagavond werd er tijdens het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ veel aandacht besteedt aan de overval die plaatsvond in een woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam.

Alleen

Op de avond van de overval waren de moeder en de baby alleen in het appartement. Terwijl de baby ligt te slapen en zij tv kijkt, dringen er twee mannen het appartementencomplex binnen om vervolgens de lift naar haar appartement te nemen.

Terwijl de bel gaat springt de vrouw verbaasd op omdat ze niemand verwacht, toch doet ze open. De twee mannen stormen naar binnen en vragen om geld. Dat geld heeft ze niet, althans niets contant.

Dreigen 

Een van de mannen richt vervolgens een vuurwapen op haar buik, terwijl de ander dreigt haar baby te vermoorden. Hij pakt het meisje op en drukt zijn pistool in haar zij. “Schiet mij dan maar neer! Maar niet mijn kind!”, roept de vrouw nog. De man die de baby heeft vastgepakt gooit het kind hardhandig terug in het wiegje.

Spoorloos

De overvallers hebben haar uiteindelijk beroofd van haar telefoon en een beetje cashgeld uit haar portemonnee. Als ze het pand verlaten, duwt een van de mannen de telefoon van de vrouw door haar brievenbus. Daarna zijn ze spoorloos.

Bron: LINDA

4 jaar geleden

Draait je maag van om!