Snap

Persoonlijk cadeau: Ravensburger fotopuzzel van Pixum

Met kortingscode MEREL-PFP krijg je 15% korting t/m eind december!

De dagen worden steeds korter en de temperaturen lager. Winter is coming. Ik vind het wel iets hebben. Lekker thuis zitten, warm vest aan en gezellig samen puzzelen. Eerder deden Daan en ik dat best regelmatig. Maar met twee kinderen thuis… komt het er jammer genoeg niet echt van. Toch kon ik het niet laten om deze gave puzzel van Ravensburger te bestellen bij @pixum. Een perfect cadeau voor mijn moeder. Zij was eind september jarig maar kon (natuurlijk) geen cadeau bedenken. Dus krijgt zij deze fotopuzzel in blik. Stevige stukjes en een blikken verpakking. Daar kan flink mee gepuzzeld worden. Ook een leuk cadeau voor bijvoorbeeld de feestdagen.

Als jij nu een Ravensburger puzzel in blik bestelt bij Pixum kun je met mijn kortingscode 15% korting krijgen! En om het af te maken krijg je er ook twee gratis blikjes Chocomel bij. Want een warme Chocomel maakt een avondje gezellig puzzelen wel compleet. De kortingscode voor 15% korting is geldig t/m eind december: MEREL-PFP.

Laat je het mij weten als je iets bestelt? Ik denk dat wij nog een paar puzzels gaan bestellen. Want de oma’s van Daan zijn volgens mij ook fan van puzzelen. Leuk om ze met kerst te kunnen verrassen!