Snap

Mamaplaats, dank je wel !!

Wat begon met heerlijk van me af te schrijven wat ik voelde en meemaakte, werd ik er ook ineens voor beloond.

Lieve Mamaplaats, erg bedankt dus bij deze!

Ik had werkelijk geen idee dat er ook 'beste blog van de week' bestond en dat je daarvoor iets kleins kreeg opgestuurd, nee daar kwam ik hier niet voor om nou net om zoiets te gaan schrijven.
Maar leuk is het zeker wel toen ik heel kort geleden een mail kreeg van jullie en zag dat één van mijn blogs was gekozen als 'de blog van de week', dus ik ging het gauw lezen en uiteraard is het altijd leuk als mama en weer 'mama-to-be' om te horen dat er iets word opgestuurd voor je, hoe leuk :)

Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het ongeveer met de post meeging, en vandaag was het zover, net toen ik mij bedacht dat ik dat pakketje nog moest ontvangen kwam de postbode aan de deur aanbellen, ik en mijn jongste sprintte niet al te opvallend naar de deur, al meer dan een week vroeg ik mij af wat er opgestuurd zou worden...
Dus gauw aangenomen en uitgepakt, en er zat een leuk speeltje bij van Fisher-Price en een schattig tutdoekje van Bumba, dat zal de 3e denk ik erg mooi vinden!

Bij deze dank je wel Mamaplaats, ik vind het een heerlijke website, met mooie en indrukwekkende verhalen, maar ook soms inclusief de droevige berichten of blogs van andere mama's, maar dat hoort bij het leven en bij wat een ieder meemaakt, dus ook andere mama's bedankt voor jullie mooie/grappige/-en soms hele verdrietige blogs, maar dat maakt deze site wel tot wat het geworden is: echt.

6 jaar geleden

Np :)

6 jaar geleden

Yeah! Dankjewel voor de mooie woorden! Zijn we blij mee en trots op!