Snap

Jan Versteegh onthult geslacht baby

Afgelopen week maakte Jan Versteegh bekend op zijn Instagram pagina dat hij papa wordt. Inmiddels is het ook al bekend of het een jongen of een meisje gaat worden...

Jan en zijn vriendin Diewertje zijn in verwachting van een meisje! Aangezien er een baby op komst is, vond de presentator dat het tijd werd voor een nieuwe auto. Het enige wat nu nog ontbreekt, is een kinderstoeltje.

"Een baby op komst, betekent gezinswagen onder de kont! Nu alleen nog een kinderstoeltje. #blij #kilometervreter #suzuki #tijdvooreenroadtrip #promopost"

 

Een baby op komst, betekent gezinswagen onder de kont! Nu alleen nog een kinderstoeltje. #blij #kilometervreter #suzuki #tijdvooreenroadtrip #promopost

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op 23 Jun 2017 om 3:34 PDT

Wat was jouw eerste aankoop nadat je wist dat er een baby op komst was?

Bron: Instagram

6 jaar geleden

Haha, geen auto bij ons! We hebben toevallig twee weken geleden onze driedeurs auto ingeruild voor een vijfdeurs, gewoon omdat de vorige motorisch versleten was na twaalf jaar. En onze oudste dochter is al 7,5 jaar oud. ;-) Ik meen me te herinneren dat onze eerste baby-aankoop een unisex babypakje was ofzo. Kleding dus.

6 jaar geleden

Tsja, ook een auto :p