Snap

Dit is de reden waarom een autostoel zo belangrijk is!

Haast haast haast, als moeder ben je altijd druk in de weer. Maar waar je ook mee bezig bent, vergeet nooit dat veiligheid boven alles gaat!

Haast haast haast, als moeder ben je altijd druk in de weer. Maar waar je ook mee bezig bent, vergeet nooit dat veiligheid boven alles gaat!

Total-loss

Als iemand hier over mee kan praten is het wel de Amerikaanse moeder Jenna Casado Rabberman. Toen ze haar oudste zoontje had opgehaald van de opvang, wilde ze samen met haar beide zoontjes (6 weken en 3 jaar) nog even snel een boodschap doen met de auto. Ze zette haar jongens vast in hun autostoel, deed haar eigen autogordel om en reed weg. Vervolgens reed er uit het niets een auto met hoge snelheid op haar auto in. Hoewel haar auto total-loss was, bleven Jenna en de kids wonder boven wonder ongedeerd.

"Je verwacht niet dat het je ooit overkomt", vertelt Jenna na afloop. Mijn zoontjes zijn met de schrik vrijgekomen, maar als ze niet veilig vast hadden gezeten in hun autostoel, had het heel anders af kunnen lopen.

Facebook

Op Facebook deed de moeder verslag van het vreselijke ongeluk. Hoewel de meeste ouders hun kindjes altijd veilig in de autostoel vervoeren wil ze met haar post toch nog eens benadrukken hoé belangrijk het is om je kindjes veilig te vervoeren. Ondanks dat je kind misschien klaagt dat de sluiting van de autostoel te strak zit of dat hij naar voren wil kijken in plaats van naar achter, geef nooit toe als het om veiligheid gaat!

 

Ben je van plan om een nieuw autostoeltje aan te schaffen? Hier lees je over waar je op moet letten bij het kopen van een autostoel. Ook schreven we artikelen over de maten van autostoeltjes en soorten autostoeltjes

Bron: Bored Panda