Snap
  • Zwanger
  • bn'ers
  • Nieuws

Deze BN’ers verwachten een baby in 2023!

En sommige koppels zijn tóch een flinke verrassing..!

2023 belooft een fantastisch babyjaar te worden voor de Nederlandse showbizzwereld! Van bekende influencers tot geliefde televisiepersoonlijkheden. Deze BN’ers verwachten een kleintje in 2023!


Elise Boers

Het gezin van Elise Boers is bijna uitgebreid met een nieuw gezinslid, want deze influencer is aan haar laatste loodjes begonnen! De oudste zus van de Boers-familie verraste ons afgelopen september met het nieuws dat ze opnieuw zwanger is. Straks zal het gezinnetje dan ook uit vijf personen bestaan! Want dit is niet de eerste keer dat Elise moeder wordt, in 2020 zette ze de schattige tweeling Wolf en Luca op de wereld. We zijn razend benieuwd naar de komst van hun derde kindje.


Gaby Blaaser

In december maakte voormalig Bachelorette Gaby Blaaser bekend dat ze met haar prille liefde in verwachting is. Maar wat het nieuws extra bijzonder maakte, is dat het stel geen geplande zwangerschap had. Gaby schreef op haar social media: "the best accident that ever happened to us". Een onverwachte verrassing dus, maar des te meer reden om blij te zijn! En dat zijn ze zeker! Het koppel heeft al bekend gemaakt dat ze een dochtertje verwachten.


Sarah Chronis

Het is alweer even geleden dat de Nederlandse actrice Sarah Chronis in oktober vorig jaar aankondigde opnieuw zwanger te zijn. De tijd vliegt voorbij en het zal dan ook niet lang meer duren voordat Sarah zal bevallen van haar tweede kindje. In 2021 werd ze al de trotse moeder van zoontje Novi en dit jaar zal het gezinnetje worden uitgebreid met een prachtige dochter! 

Eva Jinek

Eva Jinek kondigde eind februari aan zwanger te zijn van haar tweede kindje. Dat ze op haar 44ste opnieuw zwanger is, zorgde voor een golf aan kritiek. Flinke onzin natuurlijk, zelf is de journaliste ook klaar met de bemoeienissen. "Het is absurd dat een stel boomers zonder enige kennis van zaken zich bemoeien met wat er in mijn baarmoeder gebeurt, en waarom", schrijft ze in haar nieuwsbrief. En zo is dat.



Dylan Haegens en Marit Brugman

Dylan Haegens en Marit Brugman hadden nauwelijks tijd om bij te komen van hun prachtige bruiloft, want minder dan 24 uur later kwamen ze al met nóg een fantastisch nieuwtje: ze verwachten hun eerste kindje! Het was geen gemakkelijke weg naar deze zwangerschap en het was dan ook een bijzonder moment voor het stel. Op Instagram lieten ze weten dat de baby op 1 april verwacht wordt en om alle twijfels weg te nemen voegden ze eraan toe: "Nee, dit is geen grap". 

Trending op Mamaplaats: Terug aan het werk na verlof: zo doe je dat!

1 jaar geleden

Leuk!