Terug
Blog header image

De laatste Kerst zonder...

Kerst 2015... 'The last Xmas without...'. Volgend jaar schittert naast de kerstboom ons prachtige kerstelfje.
Anoniem
6 jaar geleden

Wat een bijzondere kerst voor jullie! Geniet ervan en alvast een heel mooi en gelukkig 2016! Wij genieten van onze eerste kerst met ons drietjes :)

Lindsy83
6 jaar geleden

eigenlijk is ze er wel al een beetje bij, maar dan in je buik :D Maar ik weet nog heel goed hoe t voelt! Ik was vorig jaar 30 januari uitgerekend, maar ik had heel sterk het gevoel dat hij met de feestdagen wel al kon komen... Niet dus, maar wel eerder dan de uitgerekende datum. 2 dagen na kerst braken mijn vliezen en toen heeft hij het nog tot vrijdag 2 januari volgehouden :) Geniet van elk moment nu ( komt vast goed) Voor je het weet mag je haar eindelijk vasthouden! Fijne feestdagen!

Francina Naomi
6 jaar geleden

Dank je wel lieve Lindsy! Ik roep ook al een paar weken dat ze zich eerder zal aandienen van de uitgerekende datum van 31 januari. Dat gevoel wordt met de dag sterker. Ongeduldig ben ik nog niet maar kan ook niet wachten tot ze in mijn armen ligt :-).

Francina Naomi
6 jaar geleden

Dank je :-). Voor jullie een net zo bijzondere kerst, geniet er volop van. En voor 2016, rock it!

Chickeylittle
6 jaar geleden

Zo leuk! Gek idee vinden wij het nog, volgend jaar vieren wij ook iemand zijn of haar eerste kerst! En komend jaar vier je voor het eerst Moederdag, Vaderdag, zo bijzonder! Nog even geduld hebben, en dit jaar nog meer stralen als de kerstlichtjes zelf!

Anoniem
6 jaar geleden

Zo herkenbaar! Ik las het met prikkelend tranen in mijn ogen. Na meer dan drie jaar mee bezig te zijn geweest met zwanger worden, zijn wij ook na het loslaten en na een geweldig vakantie in NY en Jamaica zwanger geworden. In Mei zijn wij erachter gekomen en 28 januari zijn we uitgerekend ;-)! Geen makkelijk zwangerschap geweest maar omdat het zo gewild is vergeet je alles ;-)! Geniet van jullie laatst kerst met zijn tweeën en heel veel succes met de laatste loodjes! Fijne feestdagen????

Francina Naomi
6 jaar geleden

We schelen 3 dagen. Spannend en bijzonder. Straks ben je vergeten wat de weg er naar toe je allemaal gekost heeft en kan je niet meer zonder jullie wondertje. Nog even, we kunnen het :-)!!!

Francina Naomi
6 jaar geleden

Zoveel kan er dus in een jaar gebeuren. Bizar en bovenal erg bijzonder. Volgens mij straal ik 1000.000 lichtjes haha. Jullie ook hele fijne tijden en geniet.

Blog header image

My family

💜