Snap

Baby vernoemd naar internetleverancier voor 18 jaar gratis wifi

Slim, of triest?

Er zijn honderden manieren om te besparen. Lopen in plaats van met de auto gaan, minder lang douchen, ieder heeft zo zijn eigen manieren. Een Zwitsers koppel bracht het niveau van besparen echter naar een hoger level...

Buitenkansje

De manier waarop een Zwitsers koppel geld bespaart is wel heel opvallend. Ze vernoemen hun kersverse dochter namelijk naar een internetleverancier, om zo 18 jaar gratis wifi te krijgen. Slim, of eerder triest?

Twifia of Twifius

De baby-naam verdient wat uitleg. Het koppel besloot namelijk niet zomaar om hun kindje deze bizarre naam te geven, maar deed dit naar aanleiding van een actie van de Zwitserse internetleverancier Twifi. Koppels die hun baby Twifia of Twifius noemden zouden 18 jaar gratis wifi krijgen. Het koppel vond dit wel een goed idee. Zo gezegd, zo gedaan. Het geld wat ze hiermee besparen, zullen ze aan de kant zetten voor het rijbewijs van hun dochter .

Niet haar eerste naam

Ben je nu bang dat het meisje met haar naam voor het leven getekend is? Dat hoeft niet, want Twifia is niet haar voornaam - dat stond de actie blijkbaar toe - maar de derde naam van het meisje. In praktijk zal niemand haar dus aanspreken met Twifia.

Bron: Metronieuws.nl