Terug
Blog header image

Als je eenmaal moeder bent..

Perplex stond ik om de uitspraken en gedragingen van moeders. Schaamteloos aan de kont van hun baby ruiken
Lindsy83
6 jaar geleden

Haha humor dat laatste! Ik herken zeker veel, maar (nog) niet allemaal. Misschien komt dat nog als ons zoontje wat ouder is :)

Marinde1985
6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie LINDSY ! Ja, ik denk dat je de rest later nog wel herkennen gaat. Ik heb een dochter van 19 maanden en 5.5 jaar :)

elsvdp
6 jaar geleden

ha ha ha, wat heb ik moeten lachen om al die superware stellingen die je poneert. Ik zie het allemaal helemaal voor me. Zo geweldig!!! Alleen heb ik nog een kleine toevoeging als oma/moeder zijnde. Die wallen onder je ogen zijn uitstekend te bestrijden met... aambeienzalf. Ja echt, het werkt. Ben het zelf weleens gaan kopen toen jij en je zus klein waren en ik doodop was en vond dat ik er als een bejaarde uitzag met die wallen. Natuurlijk heb ik wel meteen bij de drogist gezegd dat het bedoeld was voor m'n wallen, wat toevallig toen ook echt zo was!

Marinde1985
6 jaar geleden

Dank je voor je reactie mam! leuk en fijn dat je mijn blogs weer lezen kan :) En ja, die tip had je mij al eens gegeven. Thanks! Wie weet als ik out of resources ben dat ik dat eens ga proberen...

Chiara
6 jaar geleden

Zo grappig om te lezen en grotendeels herkenbaar! Ik had ook altijd zo mijn (voor)oordeel klaar over 'typische moeders' maar nu doe ik er zelf net zo hard aan mee. Ik heb ooit eens met een servetje de mond van mijn ex afgeveegt tijdens het eten, alsof dat de normaalste zaak van de wereld was.. Oeps..

MamavanChance
6 jaar geleden

Herkenbaar! Haha vooral die douche! Op sommige dagen lukt het echt niet overdag en doe ik het als mijn vriend weer thuis is, en die snapt (net zoals vele) niet dat het overdag niet gelukt is!

Marinde1985
6 jaar geleden

Haha blij dat ik niet de enige ben:)

Marinde1985
6 jaar geleden

Ik merk dat ik nu wel overdag zou kunnen douchen. Mijn oudste wordt in mei 6. Als mijn jongste slaapt zou ik onder de douche kunnen springen, maar ik doe dit liever 's avonds:) maar ik begrijp zeker waar je het over hebt!

Mama O en B
6 jaar geleden

Haha heel leuk geschreven. Ik herken al een aantal puntjes. De rest zal vast komen als m'n dochter wat ouder is.

Marinde1985
6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie heleen87! Leuk dat jij ook een aantal punten herkenbaar vindt. De rest volgt vast nog als je dochter ouder is inderdaad :)

Anoniem
6 jaar geleden

Could you write about Phcsiys so I can pass Science class?

Blog header image

My family

💜