Snap

Zomertijd- wintertijd- innerlijk klokje

De tijd is vannacht weer een uurtje terug gegaan. Lekker een uurtje langer slapen..... of toch niet?

Ik was erg benieuwd of Ilse langer zou slapen of juist op haar normale tijd wakker zou worden vanmorgen. We hadden haar iets later naar bed gedaan, in de hoop dat ze ietsjes langer zou slapen. Maar helaas haar innerlijke klokje zei om 7 uur dat het slapen over was. Ja, we hebben geluk het is een uitslapertje die veel ouders best zouden willen hebben. Maar voor ons vroeg. Dus ben er uit gegaan speen weer even gegeven die naast haar bed lag en weer terug gegaan naar bed. Helaas vond Ilse dit niet goed en begon met huilen. Dus weer naar haar kamertje en bed afgeladen met knuffels en speelgoed.. Naja afgeladen bijna dan.

Pas om 08:30 was ze het zat, Ik blij toch nog wat extra slaap gehad. Hup uit bed en naar beneden voor haar pap. Na de pap zijn we weer naar boven gegaan en heeft ze nog lekker bij ons op bed gespeeld. pas rond een uur of 10 zijn we gaan aankleden en lekker naar beneden gegaan voor een stuk fruit. nog even lekker gespeeld tot 11:30. Lunch tijd lekker een krentenbol gegeten, wat ze heerlijk vind, en hup naar bed. 

Ik ben eigenlijk meteen de "nieuwe" tijd gaan aanhouden ze komen er naar mijn idee zo het snelste in. Wel een groot voordeel pas als Ilse eten ziet wil ze eten.

na de middag tuk een koekje en wat te drinken gehad en we zijn lekker met z'n drietjes naar de kinderboerderij en speeltuin gegaan. vriendlief met Ilse op de longboard stroler en ik op de fiets. Vind het nog steeds een eng ding die longboard stroler maar Ilse en mijn vriend vinden het geweldig. Ilse glimlacht van oor tot oor als ze er in zit. en ze heeft een helm op, wat van mij echt moest. Helaas was de kinderboerderij al dicht, dus zijn we lekker in de speeltuin gaan spelen waar Ilse de grootste lol had. Kan er zo van genieten om haar met papa bezig te zien. (oude foto)

Nadat we thuis waren aangekomen is ze nog even met papa naar de winkel geweest om wat boodschapjes te doen. Ze was erg moe en ik was zelf al helemaal in der veronderstelling dat het 18:00 was dus tijd voor eten...... Juist het was nog maar 17:00 dus Ilse at wat eerder, want ja had het al helemaal klaar voor haar. Ach, er na heeft ze nog lekker een uurtje gespeeld en met papa kunnen knuffelen voordat ze naar bed ging. 

Ilse heeft het vandaag best goed gered allemaal ondanks dat de klok verzet is. Ben benieuwd of ze morgen weer om 07:00 wakker gaat worden of toch om 08:00. we gaan het zien.

Hoe hebben jullie het aangepakt en hoe reageerde jullie kindjes op dat alles een uurtje later kwam? 

Deze x helaas geen foto's omdat mijn telefoon gisteravond vond dat ik het maar zelf moest doen. (stuk) Dus geen foto's gemaakt helaas. Je merkt wel ineens hoe afhankelijk je van zo'n ding bent... oké zit nu veel op de tablet. maar mis men telefoon wel.... geen whats-app of foto's maken van ons meisje. Wat ik eigenlijk normaal wel elke dag doe en vaak ook. Wel even eentje gemaakt met die van mijn vriend. Maar dat is toch anders. Nu nog even tijdelijk mobielloos. Maar hoop snel er weer een te hebben. 

7 jaar geleden

Mijn ervaring is dat de tijd terug geen problemen geeft hier. Gewoon een uur langer. Of normaal slapen en dan hebben we in de dag een uur langer, naar zomertijd vind ik erger