Snap

Zó bespaar je tijd, water, energie en geld

Besparen zonder er iets voor te hoeven doen? Wij leggen je uit hoe!

Met kinderen kan het een hele uitdaging zijn om de ochtend- en avondspits zonder kleerscheuren door te komen. De maaltijden zetten zichzelf immers niet op tafel en man, werd de vaat maar door kaboutertjes gedaan!

Gelukkig maakt de kraan van Quooker het je een stuk makkelijker. Deze is namelijk energie-, water-, plaats- én tijdbesparend doordat er in een handomdraai kokend water uit komt. En dan ziet-ie er ook nog uit om door een ringetje te halen.

Andere look

We horen je denken: een kraan is toch maar gewoon een kraan? Niet als je het hebt over een Quooker. Je kunt ‘m immers volledig samenstellen naar jouw wensen. Hou je van rond of vierkant? Chrome, zwart, messing platina of goud? Oh, en welk reservoir is geschikt voor jouw gezin? Op deze manier past-ie perfect bij de rest van je keuken en geef je de boel met één simpele aanpassing al een andere look. En extra fijn: je kunt het apparaat gewoon in je huidige keuken plaatsen - scheelt je een ingewikkelde verbouwing.

Snap

Gratis monteren

Bovendien hoef je niet zelf met tangetjes en dopsleutels aan de haal, want met de Gratis Montage Actie bestel je een Quooker via quooker.nl en kies je een dealer in de buurt die de Quooker voor nop bij je komt installeren. Kortom: kind kan de (af)was doen.

3 dagen geleden

Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259