Snap

Zijn jullie al winter klaar?

Nu de winter er in ene weer is, vraag ik me af of iedereen al klaar is voor de winter?

Heb je bijvoorbeeld al:

  • Een passende winterjas…….of kan die van vorig jaar nog?
  • Een sneeuwpak?
  • Sneeuw schoenen?
  • Sjaal, muts en wanten?
  • Genoeg warme kleren?
  • De voetenzak op de buggy?
Ik ben misschien een beetje obsessief maar hier is alles al uitgezocht en klaar voor de winter. Toen het dit weekend al best wel koud begon te worden heb ik gister de kleding kast van mijn dochter uitgeruimd en gekeken of alles nog wel past en heel is. Ik heb gekeken of ze genoeg warme truien heeft. Leuke maillotjes die bij haar nieuwe t-shirts passen en warme broeken. En mijn conclusie: zij is er klaar voor.

Voor mijn andere dochter heb ik ook alles alleen moet ik de oude uggs van mijn oudste nog zoeken en dan is zij er ook klaar voor. Zelf heb ik een nieuwe winterjas gekocht en mijn man heeft er nog een van vorig jaar en die heeft echt geen nieuwe nodig……………..met -1 loopt hij nog in zijn sweater en heeft het dan nog niet koud ;-)

Wat ik zeker niet wil is dat er op een zondag in november sneeuw valt en dat we dan niet naar buiten kunnen omdat ik nog geen warme winter kleren heb gekocht. Of als de winter zich aankondigt dat alles uitverkocht is en ik gedwongen word maar iets te kopen wat niet leuk pas bij hun andere kleding of heel erg duur is…….

Hoe doen jullie dat? Wachten jullie op het laatste moment? Of zijn jullie net zo erg als ik dat jullie bij de eerste herfst blad dat valt alles al in de kast hebben liggen? Ik ben erg nieuwsgierig hoe andere moeder dat doen