Snap

Zeg maar dag tegen alle vieze “Bedvriendjes” met de LG

Met de LG Bed Cleaner slaap je eindelijk zonder alle vieze bedvriendjes in je bed, zonder je bed super vaak te verschonen.

“Neverending Story”

Wij mama’s hebben het altijd maar druk, druk, druk. We rennen van hot naar her en zijn er de hele dag voor aan het zorgen dat ons hele huishouden op rolletjes loopt. Zo hebben we de zorg voor onze kind(eren), partner, soms huisdieren en (niet te vergeten) onszelf. En alsof dat nog niet genoeg is mogen wij mama’s vaak ook nog de geweldige taak genaamd ‘het huishouden’ op ons nemen. Een “neverending story” waar je nooit mee klaar lijkt te zijn.

Wasje hier, wasje daar, stofzuigen, poetsen en ga zo nog maar even door. En ben je klaar? Dan begint het gewoon weer opnieuw. Er zijn klusjes die we allemaal regelmatig doen, maar sommige klusjes blijven wat langer liggen omdat ze vervelend zijn of omdat je ze simpelweg niet weet hoe je het moet aanpakken.

Niet één, maar miljoenen

Neem bijvoorbeeld de slaapkamer. Je bed is een plek waar je iedere nacht (hopelijk) heel wat uren in doorbrengt. Natuurlijk verschoon je je beddengoed regelmatig, maar iedereen weet dat je bed een verzamelplek is voor bacteriën, stof en huidschilfers. Eigenlijk willen we dit helemaal niet weten. Alleen het idee al dat je altijd samen met miljoenen van deze vieze minivriendjes je bed moet delen. Getver! De bekendste van deze “vriendjes” is natuurlijk huisstofmijt, wie kent hem niet!? Zeker wanneer je last hebt van als je allergieën of astma wil je dit vriendje liever niet tegenkomen in je bed.

“Hoe krijg ik mijn bed dan schoon?”, hoor ik je hardop denken. Alleen je beddengoed uitkloppen en uitwassen werkt helaas maar voor even effectief. Daarom heeft LG nu de LG Bed Cleaner uitgebracht. Ik was natuurlijk erg benieuwd naar dit apparaat en heb hem meteen even uitgeprobeerd!

 

Hoe werkt hij dan?

De LG Bed Cleaner ziet er uit als een grote hippe design kruimeldief. Hij heeft een eigen laadstation en is niet ontzettend groot, zodat je hem makkelijk ergens kunt opbergen. Je kunt hem gebruiken bij het schoonmaken van je matras, dekbedden en kussens, dus je hele bed komt aan de beurt. Wanneer je met de LG Bed Cleaner je matras schoonmaakt klopt hij je matras op. Daardoor komt het vuil los op je bed te liggen waarna hij het direct opzuigt. Je hoeft geen kracht er op te zetten waardoor het erg makkelijk is om te doen. Hij werkt snel, simpel en effectief. Je bent dus zo klaar met dit klusje zodat je hem zo weer kunt afvinken van je to-do-lijstje! Het is stukken sneller dan wanneer je het hele bed moet verschonen, maar toch met het gewenste resultaat.

Nadat je alle “bedvriendjes” hebt opgezogen zet je hem op het laadstation waar door middel van Uv-licht het apparaat automatisch gesteriliseerd wordt. In het opvangbakje zie je precies hoeveel viezigheid je hebt opgezogen. Door een goed (HEPA) filter worden alle bacteriën en schilfers tegengehouden zodat ze niet terug in je slaapkamer geblazen worden. Zeg maar dag tegen die vieze bedvriendjes!

Welterusten!

Natuurlijk wordt je beddengoed ook schoon wanneer je het minimaal op 60 graden wast, maar dat duurt natuurlijk een stuk langer dan eventjes vlug met de LG Bed Cleaner er overheen gaan. Helaas is het wel iets meer werk om hem daarna te reinigen. Maar dat duurt natuurlijk nooit zo lang als het wachten tot je was droog is en je bed is verschoond. Dus hij is vooral ideaal om je bed op te frissen tussendoor zonder je hele beddengoed te hoeven verschonen. Natuurlijk moet je dat ook blijven doen.

Ik ben blij verrast met de LG Bed Cleaner. Hij geeft inderdaad een frisser gevoel en mijn bed ziet er zichtbaar schoner uit. Aan de hoeveelheid viezigheid die in het filter zit zie ik dat hij ook echt goed opzuigt. Kan LG misschien ook kaboutertjes uitvinden die de rest van mijn huis poetsen? Dat zou helemaal de uitvinding van de eeuw zijn! Ik slaap vanavond in ieder geval in een schoon bed, hij roept mij nu al! Welterusten!

Had je al eens van de LG Bed Cleaner gehoord? Zou je er zelf ook een aanschaffen?

7 jaar geleden

Uiteraard was je ook gewoon je lakens ;-) Ik heb er zelfs drie...zeker in de kraamweek was dat erg fijn, na iedere nacht "zwemmen" in het zweet ;-)

7 jaar geleden

Ik had er ook nog nooit eerder van gehoord, maar het is inderdaad een frisse gedachten :-)

7 jaar geleden

Fijn dat hij je zo goed bevalt :-)

7 jaar geleden

Als je 2 lakens hebt, kun je er eentje in de was doen. Stuk simpeler en hygiënischer, weet je zeker dat je alle plekjes gehad hebt op temperatuur, lekker geurtje wasmiddel erbij :-)