Terug
Blog header image

Woohoo!!!! Onder de 80!

Ik wil het even delen hoor, jongens, ik zit nu eindelijk, en hopelijk definitief, onder de 80 kilo!!!!
gestante
6 jaar geleden

Het beste wat je kunt doen: zwemmen doe je al. Geweldig dat je al on der de 80 zit, ik heb nog enkele kilootjes te gaan voor ik zo ver ben. Maar ook ik ben dapper onderweg naar mijn ideale gewicht.

Wordygirl4ever
6 jaar geleden

Het is moeilijk, hè?! Ik probeer ook wat minder brood te eten en veel te drinken. En in plaats van een snack een stuk fruit ofzo. Maar het zwemmen helpt echt! Heel veel succes met jouw kilo's; je kunt het!!

MamavanJongens
6 jaar geleden

Netjes!! Je mag super trots op jezelf zijn. Ik ben het babyvet nooit kwijt geraakt helaas. Op een gegeven moment groeide ik zo erg dat ik besloot om te gaan hardlopen. Daar viel ik mee af en kwam zelfs weer op het gewicht van voor de zwangerschap dus dat was mooi. Helaas is het er dubbel en dwars bij gekomen toen ik stopte met roken en door omstandigheden stopte met hardlopen. En ja, ik heb er heel veel last van. Ik wil graag 30 kilo kwijt. Of nee... Ik zou eerst tien kilo kwijt willen. Dan zou ik al blij zijn. Maar op dit moment lijkt het alsof her me gewoon niet lukt om vol te houden...

Wordygirl4ever
6 jaar geleden

De moed niet verliezen! Sonja Kimpen heeft een paar geweldige boeken en daarin staat ook dat je gewoon elke dag weer opnieuw begint. Doe wat je wél kan, ook al is het gewoon een keer vaker met de trap gaan, dat is al een begin. Mocht je medische problemen hebben, overleg dan eens met je dokter wat je wel kan/mag doen. En als het je écht zo dwars zit, maak het dan een prioriteit. Wij vrouwen hebben de neiging onszelf weg te cijferen voor de kids en het gezin enzo, maar laten we wel zijn, als wij niet blij zijn, dan loopt de rest ook niet lekker! En niet diëten, hè, dat werkt averechts! Ik heb ook nog 15-20 kilo te gaan, we doen het gewoon samen!!! Kop op!

Blog header image

your kidding me?!

van rs naar openhart operatie, corona, naar kawasaki

Hi! zoals jullie ik mijn vorige blogs kunnen lezen is mijn dochter geboren met een zeer zeldzame hartafwijking en zijn we er door het rs virus achtergekomen. ze heeft met de leeftijd van 5 weekjes een openhart operatie ondergaan en daarna zijn er nog meerde opnames geweest. Mae is erg vatbaar, meer dan ze dachten helaas. Nu Mae eindelijk een beetje stabiel leek te gaan, kreeg mijn vader spontane blindheid. hij bleek een halsslagader vernauwing van 97% te hebben. je geloofd het niet maar tijdens het operatie gesprek kreeg mijn vader voor het eerst een insult. niet 1 maar 5. verschrikkelijk! hieraan is hij geopereerd en gelukkig goed herstellende. phoe wat was dit heftig! 2 dagen thuis en Mae stopt met drinken en heeft hevige koorts. 11 dagen lang hoge koorts! de dokter blijft zeggen uitzieken, maar mijn dochter drinkt niet meer en hup wij wachten niet meer en gaan weer naar Mae haar afdeling waar ze word opgenomen met de 6e ziekte, een buikinfectie en herpes in haar keel ! herpes like how?!  in eerste instantie verdachten ze Mae van Kawasaki, eerste keer dat we hier van hoorde! maar godzijdank had Mae het niet. Mae geneest snel en we zijn weer thuis, oke dit kunnen we ook weer afstrepen, alles begon in november, we zijn nog geen jaar verder en Mae heeft meerdere malen aan een zijde draadje gehangen, banen zijn verloren gegaan, mijn vader was er bijna niet meer, auto verloren. ik bleek een hart ritmestoornis te hebben. nu moest het toch echt wel genoeg zijn geweest riep iedereen en was ook wat ik dacht, nooit verwacht dat ook mijn zoontje van net 4 de zeldzame ziekte van kawasaki zou hebben ! Hoe dan>! tot 4 weken eerder had ik er nog nooit van gehoord! plus het is zeldzaam en eerst dachten ze dat Mae het had, hoe kan nu Ilay het in godsnaam hebben. Toeval? hadden wij de alarmsignalen en symptonen al moeten weten? mijn zoon, die altijd dag in en uit met mij is geweest , en zn zusje moeder en vader abrupt weken lang moest missen toen zn zusje ernstig ziek was. mijn zoon die al zoveel gezien heeft, zoveel ziekenhuizen voor zijn zusje, zovaak mama kwijt omdat ze snachts naar het ziekenhuis moest. nu lag jij daar, ziek, prikjes hier en prikjes daar, ook jouwn hart.. hoe.. waarom? die vraag moet ik eigenlijk ook helemaal niet meer stellen want het brengt je helemaal nergens. al een jaar lang gebeurd er met ieder die ik het meest lief heb iets met het hart, zeldzame dingen. mijn mooie kindjes wat zijn jullie verdomd sterk zijn! en jullie rocken jullie zelf overal doorheen, en dit zullen we met zijn alle blijven doen ! JIJ WIJ SAMEN

Lieve Ilay, jij redde Mae met het rs virus, anders wisten wij nooit dat Mae haar hart maar voor 9% werkte en hadden we haar dood gevonden..

Lieve Mae, jij redde Ilay door het eerdere vermoeden van kawaski te hebben, anders had het wel heel slecht kunnen aflopen.


we zijn bijna door het jaar heen, door de hel kan je wel zeggen, maar ook weer gezegend! want we leven allemaal stuk voor stuk, maar de pijn, de angst, de trauma's die blijven. we zijn er bijna.. het jaar is bijna klaar op de datum dat dit alles begon.. 

Anoniem
44 minuten geleden

Een nieuw jaar bijna. Met heel veel liefde voor mijn helden.